Çocuklarınız Novakid’le ana dil seviyesinde İngilizce konuşuyor

Çocuklarınız Novakid’le ana dil seviyesinde İngilizce konuşuyor
Novakid en yalın haliyle internet üzerinden eğitim veren bir online İngilizce eğitim platformudur. Fakat Novakid’i farklı kılan burada herkes hitap edecek klasik İngilizce eğitim programlarına yer olmamasıdır.

Yabancı dil öğrenmenin bir hobi ya da bir avantaj olduğu dönemleri geride bırakalı çok oldu. Günümüzde kendi ana dili dışında en az başka bir dilde de ana dil yetkinliğine ulaşmış kişilerle karşılaşmak son derece normal. İki dilli ya da çok dilli olarak adlandırılan bu kişilerin dil eğitim geçmişlerine baktığınız zaman karşınıza çıkacak ortak nokta ise öğrendikleri yabancı dil ne olursa olsun eğitimine erken yaşta başlamış olmaları olacak. İki veya daha fazla dili başarıyla kullanan ve bu dillerle doğallıkla iletişim kurabilen kişilerin başarı hikayelerinden ilham alarak yola çıkan Novakid’in online İngilizce kursu 4-12 yaş arası çocuklara özel olarak tasarlandı. Novakid bu özelleştirilmiş programıyla çocuklarınızı ana dil seviyesinde İngilizce konuşturmayı hedefliyor. Peki bunu nasıl yapıyor diyorsanız, sizi Novakid’in bu büyülü dünyasıyla tanışmaya davet ediyoruz.

Novakid nedir?

Novakid en yalın haliyle internet üzerinden eğitim veren bir online İngilizce eğitim platformudur. Fakat Novakid’i farklı kılan burada herkes hitap edecek klasik İngilizce eğitim programlarına yer olmamasıdır. Çocuklara ana dil seviyesinde İngilizce konuşmayı öğretme hedefiyle yola çıkan Novakid’in online İngilizce kursları yalnızca 4-12 grubu çocuklara hitap edecek şekilde, bu yaş grubundaki çocukların eğitimsel ve psikolojik ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Peki bu ne demek? Eminiz sizler de ebeveynler olarak çocukların küçük yaşlarda dikkat sürelerinin kısıtlı olduğunun ve zamanlarını oyun oynayarak geçirmek istediklerinin farkındalığına sahipsinizdir. İşte Novakid online İngiliz kursunu çocukların bu ihtiyaçlarını göz ardı etmeden, bu ihtiyaçlara uygun şekilde düzenliyor. Bu kapsamda Novakid’de dersler 40-50 dakikalık bloklardan değil 25 dakikalık daha küçük seanslar halinde işleniyor. 25 dakikalık dersleri süresince çocuklarınız Novakid’in oyuna ve pratiğe dayalı eğitim anlayışıyla sıkılmadan etkili bir şekilde İngilizce öğreniyor. Bunun yanı sıra Novakid’in ‘basitten zora’ anlayışıyla hazırlanan ders programları çocuklarınızı online İngilizce kursu serüvenleri boyunca cesaretlendirerek dil becerilerine güven duymalarını sağlamayı da ihmal etmez.

Novakid’in eğitmen kadrosu kimlerden oluşuyor?

Novakid’in eğitmen kadrosundaki öğretmenlerin tamamının ana dili İngilizce'dir ve her biri ESL (English Second Language) sertifikalı uzman öğretmenlerdir. Sıkı bir değerlendirme sürecinden geçerek Novakid’in eğitmen kadrosuna katılan bu öğretmenler Novakid’in konuşma odaklı ve öğrencinin aktif katılımı esas alan eğitim anlayışını benimserler. Novakid eğitmenleri özellikle ana dili İngilizce olmayan çocuklarla nasıl iletişim kurulacağını, çocukları İngilizce konuşmaya nasıl teşvik edeceklerini bilen eğitimcilerdir. Ayrıca Novakid’in kendini geliştirmeye açık öğretmenleri ayda bir olacak şekilde Novakid tarafından düzenlenen Nitelik Yükseltme Programı’na da katılırlar. Bu programda öğretmenler çocuklarla iletişimlerini geliştirecek yeni yollar ve teknikler öğrenir ve birbirleriyle fikir alışverişinde bulunurlar. Novakid’le online İngilizce dünyasına adım atan çocuğunuza en uygun öğretmeni seçmek için Novakid’in online sistemi üzerinden bu uzman eğitmen kadrosuyla tanışabilirsiniz. Öğretmenlerin tanıtım videolarını izledikten sonra size en uygun olduğunu düşündüğünüz öğretmeni kolaylıkla seçebilirsiniz.

Novakid’de tamamlanan online İngilizce kursunun geçerliliği nedir?

Novakid çocuklarınıza uluslararası standartlarda online İngilizce eğitimi verir. Novakid online İngilizce kursunun tüm eğitim materyalleri CEFR standartlarına uygun olarak geliştirilmiştir. İngilizce dahil birçok Avrupa dili için tüm dünyada kabul gören değerlendirme ve referans sistemi olan CEFR, dilimizde Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı olarak kullanılır. Yani çocuğunuzun Novakid’de ulaştığı İngilizce seviyesinin başka bir kurumda ya da ülkede Novakid’de olduğundan daha yüksek ya da daha düşük olma ihtimali yoktur. Ayrıca çocuğunuzun Novakid online İngilizce kursuyla eriştiği İngilizce seviyesinin tüm dünyada geçerliliği vardır.

 

Bu haber toplam 31291 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT