Büyükdere’de moda rüzgârı

Büyükdere’de moda rüzgârı
Bayanlara müjde! Büyükdere’de çok sayıda önemli markayı bünyesinde bulunduran MASD'D Boutique açıldı. Birbirinden şık ürünler sizleri bekliyor…

İçinde Just Dresses, Danza, ARZ Giyim, Darkmen, Eskey, Nelly gibi önemli markaların da bulunduğu MASD'D mağazası Büyükdere'de hizmet vermeye başladı.  Ağustos ayında hizmete giren MASD'D Boutique'nin açılışı 17 Eylül'de verilen kokteylle gerçekleştirildi. Ünlü markalara ait ürünleriyle günümüz modasını yansıtan mağazada birbirinden şık ürünler sizleri bekliyor.



Açtığı mağazayla Büyükdere’ye farklı bir hava getiren, Aygül Ergin yaptığı açıklamada; Büyükdere’de MASD'D Boutique ile bayanların alış veriş yapabilecekleri önemli bir eksiği kapattıklarını belirterek, “Herkesin kendi giyim zevkine göre alışveriş yapabileceği bir mekân. Beden seçenekleri 36-60 arası olduğu için her bedenden bayanın giyim zevkine hitap etmekteyiz. Üstelik bu ürünleri herkesin alabileceği uygun fiyatlarda satıyoruz. Daha şimdiden birçok bayanın uğrak noktası haline geldi” diye konuştu.





Bu haber toplam 7410 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum