Bütçenizi Zorlamayacak Çelik Kapı Fiyatları

Bütçenizi Zorlamayacak Çelik Kapı Fiyatları

Çelik üzeri cnc ile modellendirilmiş ahşap kaplama çelik kapı sınıfıdır. Kabartma yerine cnc ile oyma ile modellendirilmiş çelik kapılardır. Ekstra seri çelik kapılardan farkı kasa ve kanadın tamamen ahşap giydirme olmasıdır

Eski, yıpranmış ve kolay bir darbede yıkılacak, açılacak kapılar ardında kendinizi güvende hissetmeden hep bir korku içinde yaşarsınız. Günümüz şartlarında yaşanan pek çok hırsızlık olaylarında kapıların zayıf ve basit bir şekilde açılmasından kaynaklanmaktadır. Kalitesinden, malzemesinden ve güvenliğinden asla şüphe duymayacağınız apartman kapıları üretimi yapan firmamız iyiye değil, en iyiye sahip olmanızı hedeflemektedir. Amacımız insanların kendilerini her zaman güvende ve huzur içinde hissetmelerine sağlamaktır. Onlarca farklı, yeni, değişik ve özgün çelik kapı tasarımlarına sahip İstanbul çelik kapı firmamız yenilikleri ve gelişmeleri sizler için araştırarak ona göre tasarımlar ortaya koymaya gayret etmektedir. Çelik kapı modelleri alacağınız modele, markaya, özelliklere, kullanılan malzemeye ve daha başka faktörlere göre değişkenlik göstermektedir.

Eski, yıpranmış ve kolay bir darbede yıkılacak, açılacak kapılar ardında kendinizi güvende hissetmeden hep bir korku içinde yaşarsınız.

Son zamanlarda en çok beğenilen çift renkli çelik kapılar, paslanmaz krom çerçeveli lüks çelik kapı modeli ve beyaz çelik kapı gibi en güzel modeller ikitelli keresteciler sitesi 23 blok no 17 Başakşehir / ISTANBUL da sizleri bekliyor.

Herkesin Güvendiği Bir Kapı Olmalı

Çelik kapı sektörüne adını altın harfler ile yazdırmayı başaran TORUN ÇELİK KAPI firmamız yüzde yüz müşteri memnuniyetini temel alan çalışma ilkelerine sahiptir. Şık, modern, yeni nesil tasarımlar, estetik ve göze hitap etmenin yanında kaliteden de asla taviz vermeyen ürün anlayışına sahiptir. Aradığınız ve beğendiğiniz çelik kapı ürünlerimiz için İstanbul ikitelli keresteciler sitesi 23 blok no 17 Başakşehir den tüm Türkiye ye hizmet vermekteyiz. Hemen arayın ve hayalinizdeki çelik kapıya kavuşun.

kapi1.jpgkapi2.jpgkapi3.jpg

Bu haber toplam 1910 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT