Bursa Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, BARF TR'yi ziyaret etti

Bursa Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, BARF TR'yi ziyaret etti

5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı Gıda ve Yem Kanunu doğrultusunda halkımızın güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşması, tarladan sofraya güvenilir gıda zincirinin bozulmadan piyasaya arzı, hayvancılık ve su ürünleri üretim faaliyetlerinde standartlara uygun ve güvenilir yem üretimi/piyasaya arzı amacıyla 7/24 her türlü denetim faaliyetlerimiz devam ediyor.

İl Müdürü AYGÜL ; onaya tabi olan ve Türkiye'de ilk barf mama üreten bu tesisi gezerek özellikle pandemi döneminde hem güvenilir üretim yapan hem de ilimize istihdam sağlayan işletmemizi tebrik edip, başarı ve iyi dilekleriyle işletmeden ayrıldı.

BARF TR Nedir?

Barf diyeti kedi ve köpekler için faydalı ve besleyici değerleri olan gıda maddelerinin belirli oranlarda harmanlanarak hazırlanması ile elde edilmektedir. Özellikle protein kaynağı olarak kullanılan etin yanında köpekler için gerekli olan meyve ve sebzelerin belirli oranlarda harmanlanması ve ilave vitamin ve minerallerin katılması ile doğala yakın bir mamaelde edileceği düşünülmektedir. Barf çoğunlukla et, kemik, meyve ve sebzelerden oluşan ve çiğ olarak sunulan bir diyet şeklidir.

https://www.barf.com.tr/

barf1.jpg

Bu haber toplam 906 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT