BREZİLYA POPOSU İLE DÜZ KALÇALARINIZ KABUSUNUZ OLMASIN

BREZİLYA POPOSU İLE DÜZ KALÇALARINIZ KABUSUNUZ OLMASIN
BREZİLYA POPOSU İLE DÜZ KALÇALARINIZ KABUSUNUZ OLMASIN

 

Estetik algısı günden güne değiştiği dünyamızda sıfır beden vücut yapısının yerini özellikle göğüslerin ve kalçanın dolgun olduğu kıvrımlı ve dolgun hatlar almıştır. Popo yapısından memnun olmayan kadınlar Quartz Clinique’te Brezilya Popo Prosedürünü konforlu biçimde yaptırmaktalar. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı Op. Dr. Leyla ARVAS, Brezilya Popo Prosedürünü sizler için detaylandırıyor;

 

Brezilya Poposu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Brezilyalı kadınların popo yapısı tüm dünyada ünlüdür. Bu popo yapısı o kadar nam salmıştır ki Brezilya Kalçası, Brezilian Butt Lift, Brezilya Poposu gibi isimlerle estetik cerrahideki yerini almıştır. Brezilyalı kadınların dünyaca ünlü popo yapıları mükemmel sayılabilecek kadar pürüzsüz bir yuvarlaklıkta ve diriliktedir. Belirgin, dışarı doğru hafif çıkıntılı, yuvarlak ve kalkık kalça yapısı kadınlarda dişilik, doğurganlık, anaçlık ve seksilik ile tam olarak bağdaştırılır. Özellikle ince bir bel yapısından sonra gelen ters kalp şeklindeki yuvarlak kalçalar tam olarak bunu yansıtmaktadır. Dolgun ve hacimli meme yapısı, ince bel ve yine dolgun kalçalar ile kum saatini andıran kadın formları vücut modası ne olursa olsun genel olarak kadını çekici kılan bir özelliktir.

 

Brezilya Poposu İçin Uygun Adaylar

Brezilya Popo Ameliyatı için kliniğimize başvuran adayların ortak özellikleri, popo yapılarının düz, basık, sarkık olmasıdır. Genel olarak ayna karşısına geçtikleri zaman popo yapısının özelliklerini bilen ve popo genel görünümünü beğenmeyen kadınlar merkezimize gelmektedir.

Brezilya poposu operasyonu için uygun adaylar, sırt, bel, göbek, karın, baldır içi gibi bölgelerinde fazlalık olup aynı zamanda popo yapısı düz olan kadınlardır. Bu operasyon kişinin fazla yağ bulunan bölgelerinden liposuction ile yağ alındıktan sonra popoya tekrar enjekte edilmesi işlemidir. Popo yapısının kalkık, pürüzsüz ve dik görünmesini isteyen aynı zamanda kilo kontrolünde problem yaşamayan sağlıklı adaylar bu işlem için uygundur.

Brezilya Poposu Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Merkezimize başvuran adayların öncelikle ayrıntılı vücut analizini yapıyoruz. Brezilya Poposu işleminde merkezimize gelen adayın erimeye dirençli bölgelerinden yağları alıp yine hastanın popo bölgesine yağ transferi yapılır. Böylelikle hasta bölgesel fazlalıklarından kurtulurken aynı zamanda düz popo yapısı yuvarlak hale getirilir. Bazı kadınlarda popo asimetrisi bulunmaktadır. Brezilya Popo operasyonu ile uygun yerlere yapılan yağ enjeksiyonu ile bu asimetri de düzeltiliyor. Kadınlarda kare dediğimiz kalça şekliyle yani bel ile kalça arası açıklığı fazla olan adaylar ve popo bölgesi düz olan kadınlar ters kalp şeklinde olan popo yapısını elde etmek amacıyla merkezimize başvuruyorlar.

Bel bölgesindeki fazla yağları alıyoruz ve bel ile popo arasındaki bölgeye doğal bir kavis veriyoruz. Brezilya Popo Operasyonu ile sırttaki kasların izdüşümünü rahatlıkla verebiliyoruz. Popo üstünde bulunan ve Venüs Gamzesi adı verilen bölümün görünürlüğünü artırıyoruz.

 

Brezilya Poposunda İz Kalır Mı?

Brezilya poposunda yağ enjeksiyonunu poponun kat yerinden açtığım özel deliklerden girerek büyütme işlemini yapıyorum. Vaser liposuctionda ise hangi bölgeden yağ alımı yapılacaksa o bölgeden 1.5mmlik kesiler yapılarak yağların dışarı alınmasını sağlıyorum. İşlemde açılan bu yerler o kadar küçüktür ki iyileşme sürecinden sonra, ki bu yaklaşık olarak iki hafta boyunca, korse kullanımıyla beraber  hızla iyileşme görülmektedir ve uygulama izi kalmamaktadır. İki hafta boyunca  popo üzerine oturmaktan ve yatmaktan özellikle kaçınmanız gerekmektedir.  Operasyondan sonraki 8.haftada yavaş yavaş oturmaya başlanır.

 

Brezilya Poposu Fiyat Bilgisi

Sağlık Bakanlığından onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyatlar hakkında bilgi vermeleri yasal değildir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı Op.Dr. Leyla ARVAS ’ın yapacağı Brezilian Butt Lift, Brezilya Popo Estetiği ile kıvrımlı ve pürüzsüz popoya ulaşmak için Nişantaşı Quartz Clinique +90 212 241 46 24 nolu telefon numarasını  arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 6475 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT