Boğaz’da farklı bir mekan

Boğaz’da farklı bir mekan
Sarıyer’in girişinde yer alan İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası ve farklı konsepti ile dikkat çeken “RHİNO CAFE ” zengin barıyla da hizmet vermeye başladı.

İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası ve farklı konseptinin yanı sıra yaklaşık 4 yıldır verdiği kaliteli hizmeti ile konuklarını ağırlayan “RHİNO CAFE” İstanbul’un en seçkin mekânları arasında yerini aldı. Lezzetli mutfağı, cafesi ve zengin barı ile farklı bir konsept oluşturan ‘RHİNO CAFE’de misafirlerinizi gönül rahatlığı ile ağırlayabilir, arkadaşlarınızla da hoşça vakit geçirebilirsiniz.



Rhino Cafe’de bar hizmeti başladı
Ferah salonu, geniş bahçesi, locaları ve güler yüzlü personeli ile hizmet kalitesindeki çıtayı gün geçtikçe daha da yükselten RHİNO CAFE alkollü ürünleri ile de öne çıkmaya başladı. Nargilenizi içerken arkadaşlarınızla sohbetin tadını çıkartırken, içkilerinizi yudumlarken de İstanbul Boğazı’nın keyfini yaşayabileceğiniz Sarıyer’in tek mekânı RHİNO CAFE’yi sizlerde uğrak mekânınız haline getirebilirsiniz.



Lig TV’de maç keyfini Rhino’da yaşayın
Geniş salonunda kurulan dev ekranda ve localardaki plazmalarda süper lig maçlarını izlerken, arkadaşlarınızla beraber kaliteli bir ortamda futbolun keyfine yaşayabileceğiniz bir mekân. Rhino Cafe’nin kusursuz hizmeti ile maç keyfiniz daha da artacaktır.



Adres : Merkez Mah. Meshar Burnu Cad. Mavi Gül Yol Yalısı No:61 Sarıyer
Tel : 0212 242 30 33

Bu haber toplam 10312 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
4 Yorum