Binomo ticaret platformu incelemesi

Binomo ticaret platformu incelemesi
Binomo ticaret platformu incelemesi

 

Binomo, güvenilir bir ticaret platformu olup, 133 ülkede aktif olarak faaliyet göstermektedir. Binomo 2018 yılında Uluslararası Finans Komisyonu’nun A Kategori üyesi olmaya hak kaznmıştır. Ayrıca Binomo’da günde 900 binin üzerinde yatırımcı işlem yapmaktadır. Dünya çapındaki birçok haber ajanslarından fiyatları da takip edebileceğiniz Binomo’da birçok avantaj ve fırsatlar bulunmaktadır. Dolphin Corp bünyesinde bulunan Binomo ticaret platformuna erişmek için tek yapmanız gereken https://binomo.com/ adresine gitmeniz.

Binomo nedir ve güvenli midir?


Dünya standartlarında bir ticaret platformu olma yolunda ilerleyen Binomo güvenilir mi sorusuna içtenlikle evet yanıtını verebiliyoruz. Binomo’nun siz kullanıcıların güvenliği için birçok prosedürü bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi de doğrulama prosedürüdür. Bu prosedür sayesinde hesabınızın çalınması, ele geçirilmesi gibi durumlarda sizlerin çıkarını gözeterek bu tarz kötü olayların yaşanmasına engel olur. Binomo dolandırıcılığı önlemek adına aldığı önlemlerle bizlerden geçer not aldığını söyleyebiliriz.

Peki, Binomo nedir nasıl para kazanılır sorusunun cevabını merak edenlere de bir cevap vermek istiyoruz. Binomo ek gelir elde edebileceğiniz bir platformdur. Bu platformdan servet kazanma eğiliminde olmamanız gerektiğini, burada ticaret bilginizi arttırıp tecrübe kazanabileceğinizi söylemek istiyoruz.

Binomo hakkında neden şikayetler var?


Binomo şikayet konusunda çok hassas ve bu şikayetlere en kısa zamanda aksiyon alarak cevap veren bir ticaret platformudur. Malesef Binomo hakkında yapılan şikayetlerin çok büyük bir bölümü kullanıcıların kendi hatalarından kaynaklıdır. Bunun sebebi olarak en kısa yoldan en fazla kazanç elde etme arzusunun olduğunu söyleyebiliriz. Tecrübesi olmayan, çok fazla risk alan kullanıcılar yatırımlarını kaybettiklerinde haksız olarak şikayet etmeye başlıyorlar. Ancak kullanıcıların yaptıkları yatırımlarda ve ticaretlerde Binomo’nun herhangi bir sorumluluğu yoktur.

Birçok kişinin Binomo’dan ek gelir kazanmak amacıyla aldığı riskleri tekrardan gözden geçirmesi gerekiyor. Çünkü sadece Binomo para kazanma platformu değil, kullanıcıların öğrenmeleri, piyasaları analiz etmeleri ve sonrasında ticaret yapmaları için geliştirilen bir platformdur.

Haksız şikayetlerin dışında platformla alakalı bir sorununuz veya başka bir sıkıntınız olursa 7/24 canlı teknik destek ekipleri ile iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca sorununuzu [email protected] Binomo email adresine gönderebilirsiniz.

Binomo müşteri hizmetleri son derece hızlı olup, en kısa sürede sorununuzu çözmek için aksiyon alacaktır.

Binomo nasıl kullanılır?


Özellikle üzerinde durmak istediğimiz bir kavram mevcut; o da Binomo’nun bir oyun olmadığı. Binomo nasıl oynanır diye bir soru olmadığını Binomo’nun bir online ticaret platformu olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

Binomo’yu kullanmak içinhttps://binomo.com/ adresine gidip, üye olarak oturum açmanız gerekiyor. Ondan sonra istediğiniz emtia, döviz çifti ve endeksleriyle çeşitli işlemler açabilir, ek gelir elde etme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Kayıt olmak ve oturum açmak


Binomo’ya kayıt olmanız için https://binomo.com/ adresine giderek Binomo websitesine erişmeniz gerekiyor. Binomo websitesinde “Üye olun” sekmesine tıklayarak kayıt olmanız için doldurmanız gereken yerler karşınıza çıkıyor. Boşlukları doldurduktan sonra Müşteri Sözleşmesi ve Gizlilik Politikası’nı okuyup, okuduğunuzu onaylamanız gerekiyor. Ardından “Hesap oluştur” butonuna tıklayarak kayıt işlemini gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

Binomo’ya giriş yapabilmeniz için Binomo websitesine giderek “Oturum aç” sekmesine tıklayınız.. Bilgilerinizi girdikten sonra “Oturum aç” butonuna tıklayınız.

Hesap türleri


Binomo’da demo, Standart, Gold ve VIP olmak üzere 4 farklı hesap türü mevcuttur. Gelin bu hesap türlerini ve avantajlarını yakından inceleyelim.

Demo hesap:

Binomo’nun bütün kullanıcılara sunduğu gerçek olmayan sanal bir hesaptır.
Binomo demo hesap ile gerçek piyasalarda sanal deneme işlemleri yapabilir, Binomo arayüzüne alışabilir ve ticaret konusunda tecrübenizi arttırabilirsiniz.

Standart hesapı:

  • 40+ varlıklar
  • Para çekme talebinizden sonraki 3 iş günü içerisinde sistem tarafından geri dönüş (ödeme yöntemine bağlı)
  • Yüzde 100’e varan para yatırma bonusu
  • Yüzde 85’e varan karlılık
  • Ücretli veya ücretsiz turnuvalar


Gold hesapı:

  • 45+ varlıklar
  • Para çekme talebinizden sonra 24 saat içerisinde sistem tarafından geri dönüş (ödeme yöntemine bağlı)
  • Yüzde 150’ye varan para yatırma bonusu
  • Yüzde 90’a varan karlılık
  • Eksi işlem yapmanız durumunda her Pazartesi yüzde 5’e varan para iadesi
  • Ücretli veya ücretsiz turnuvalar
  • Sigortalı yatırım yapma
  • Happy Hour
  • Kişisel yönetici


VIP hesap:

  • 55+ varlıklar
  • Para çekme talebinizden sonra 4 saat içerisinde sistem tarafından geri dönüş (ödeme yöntemine bağlı)
  • Yüzde 200’e varan para yatırma bonusu
  • Yüzde 90’a varan karlılık
  • Eksi işlem yapmanız durumunda her Pazartesi yüzde 10’a varan para iadesi
  • Ücretli veya ücretsiz turnuvalar
  • VIP turnuvalar
  • Sigortalı yatırım yapma
  • Happy Hour
  • Kişisel yönetici
  • Ödüller
  • Risksiz işlemler

Ayrıca söylememiz gerekir ki, Binomo’da birçok bonus bulunmaktadır. Binomo no deposit bonus (para yatırmama bonusu) ile Binomo bonus kodunu sisteme girerek kendi hesabınıza tanımlayabilirsiniz..

Para çekme


Bu bölümde sizlere Binomo para çekme nasıl yapılır sorusunun cevabını vereceğiz. Binomo para çekme işlemini Binomo’ya giriş yaptıktan sonra “Kasiyer” bölümüne giderek yapabilirsiniz. Bu bölümde Binomo para çekimi için istediğiniz tutarı yazarak talepte bulunabilirsiniz. Sonrasında talebiniz sistem tarafından kontrol edilir ve talebiniz onaylandığı takdirde belirtilen tutar tarafınıza yatırılır. Binomo withdrawal işleminde bazı sorunlar çıkabilir. Örneğin Binomo para çekme limiti kaynaklı sorunlar. Günlük, haftalık ve aylık para çekme limiti olduğu için bu limitleri aşmanız takdirde Binomo para çekemiyorum veya Binomo para çekme sorunu yaşıyorum diye düşünebilirsiniz. Sizlere tavsiyemiz, sermaye çekme talebinde bulunmadan önce limitler dahilinde olup olmadığınızı kontrol ediniz.

Eğitim


Binomo sadece ticaret yapılan bir platform olmayıp, aynı zamanda kullanıcıların kendilerini eğitebileceği bir platformdur. Binomo’daki eğitim sekmesinden Binomo ticaret platformu ve online ticaret hakkında yeni bilgiler öğrenebilir, kendi tecrübenizi arttırabilir ve bu sayede yatırımlarınızı daha tutarlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Stratejiler


Binomo’nun stratejiler bölümünde başlangıç, orta ve profesyonel seviye olmak üzere 3 farklı seviyede stratejiler bulunmaktadır. Ticaret konusunda tecrübe kazanmak isteyen kullanıcılar bu bölüme giderek istedikleri seviyedeki stratejilere göz atabilir, kendilerini geliştirme imkanını elde edebilirler.

Turnuvalar


Binomo platformunda çeşitli turnuvalara katılabilirsiniz. Ücretli ve ücretsiz olan bu turnuvalara katıldıktan sonra eğer başarılı olursanız birçok farklı ödül kazanabilirsiniz. Ücretli turnuvalara girmek için bakiyenizde turnuva ücreti kadar bir tutar bulunması gerekir.

Binomo mobil


Binomo ticaret platformunu mobil uygulama ve apk’dan kullanabilmeniz mümkün. İOS için uygulamayı Binomo indir linkine tıklayarak indirebilirsiniz. Andorid için Binomo mobil apk’yı ise Binomo apk indir linkine tıklayarak indirebilirsiniz..

Binomo yorumları


Binomo hakkında sosyal medyada birçok inceleme ve yorumlar mevcuttur. Gelin Binomo yorumlarına beraber bakalım.

Milind Pant: En iyi müşteri ve destek hizmetleriyle en iyi ticaret platformu, herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

Shekhar Bhati: “Ticaret için harika bir platform. Binomo hizmetlerini seviyorum.”

Nitesh Shrivastava bir strateji videosu altına: “ Mükemmel taktik için teşekkürler dostum. Binomo demo hesapta denedim gerçekten çalışıyor... tekrar çok teşekkürler dostum”.

Binomo haram mı, helal mi?


Binomo helal veya Binomo haramı diyebilmemiz malesef bu noktada mümkün değil. Binomo helal mi sorusuna cevabını sizlerin vermesi çok daha sağlıklı olacaktır çünkü helal ve haram kavramının çizgileri çok keskin olup bu tür keskin yorum yapmamız mümkün değildir. Bu soruyu düşünürken Binomo’nun aslında ne olduğunu kavramamız gerekiyor. Binomo bir oyun, bahis sitesi değildir, Binomo online ticaret yapabileceğiniz güvenli bir platformdur. Yapacağınız ticaret ve yatırımlar sizlerin sorumluluğunda ve sizlerin insiyatifindedir. Binomo’nun helal veya haram mı sorusunu sorarken bu gerçeği göz önünde bulundurmanız gerektiğini düşünüyoruz.

Sonuç


Binomo’nun güvenilir bir ticaret platformu olduğunu birçok açıdan farklı örneklerle anlattık. Bu ticaret platformu üzerinde sadece ek gelir elde etmeyip, kendinizi de geliştirebileceğinizden bahsettik. Bunları yaparken de Binomo’nun müşteri hizmetleri ve destek ekiplerinin sizler için hep hazır beklediği, sorun yaşamanız takdirde aksiyon alacaklarına değindik. Binomo’nun online ticaret yapanlar için veya ticaret yapmak isteyenler için çok uygun bir platform olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple https://binomo.com/ adresine gitmenizi ve bu platforma kendi gözlerinizden bakmanızı tavsiye ediyoruz. Sizlerin de bizler gibi memnun kalacağınızı düşünüyoruz.

Bu haber toplam 3643 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum