Biberoğlu Pasta-Cafe yenilendi

Biberoğlu Pasta-Cafe yenilendi
1974 Yılından bu yana Tarabya’da ünlü mamuller üretimi ve satışını yapan Biberoğlu Pasta-Ekmek-Cafe yenilendi.

Farklı bir konsept ile müşterilerine hizmet vermeye devam eden Biberoğlu Pasta-Cafe yenilenme çalışmalarının ardından düzenlenen törenle hizmete açıldı. Ahmet Biberoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı işletmenin açılış örenine, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Büyükçekmece Başsavcısı İsmet Güler, eski Sarıyer Belediye Başkanı Sedat Özsoy, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban ve Meclis Üyesi Osman Güloğlu, eski ANAP Sarıyer İlçe Başkanı Osman Biberoğlu, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, İlçe Spor Müdürü Namık Şişman ve çok sayıda kişi katıldı.



Kaymakam Karaman, “Sarıyer için önemli bir mekân”
Açılış kurdelesini Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ile Büyükçekmece Başsavcısı İsmet Güler beraber kesti. Kaymakam Karaman yaptığı kısa konuşmada, “Sarıyer için kestiğimiz her kurdele gelişmenin ve büyümenin bir işaretidir. Bu mekânın benim için ayrı bir önemi var. Burası çok eski ve Sarıyer’e önemli hizmet veren bir yer. Hiç kuşkusuz bu tür işyerlerinin açılması Sarıyer’imizin gelişmesine büyük katkı sağlıyor ve ilçenin marka değerini arttırıyor. Sahiplerine bol kazançlar getirmesini ve Sarıyer’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Kurdele kesiminden sonra düzenlenen kokteylde katılımcılara ikramlar sunuldu.

Ekmek çeşitlerinin yanı sıra, resimli pasta, doğum günü ve düğün pastası, özel günler için yaş pasta, tatlı ve kurabiye çeşitleriyle kaliteli hizmet sunan Biberoğlu Pasta-Cafe’nin yeni konseptinde cafe daha da ön plana çıkıyor.









Bu haber toplam 12635 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT