Bahçe İşlerinde Pratiklik Arayanlar için: Bahçe Sulama Ürünleri

Bahçe İşlerinde Pratiklik Arayanlar için: Bahçe Sulama Ürünleri

Bahçe sulama ürünleri bahçelerinizin genel bakımını yapmanızı sağlayan kolaylaştırıcı ürünler olarak bilinir. Çeşitli boylarda üretilen bu ürünler; tabancalı hortum, duvara monte hortum, örgülü hortum, makaralı hortum, spiral hortum gibi farklı seçeneklerle listelenir. Ev yapı malzemeleri alanında hizmet veren birçok firma bahçe hortumu modelleri ile kullanıcıların her türlü ihtiyacına karşılık verebilir. Bahçe hortumu modelleri içinden en çok tercih edilenler ise şu şekilde listeleniyor:

Örgülü Hortumlar

Örgülü bahçe sulama hortumları, örgülü ve katmanlı yapıları sayesinde sulama işlemlerinizde esnek yapıları ile pratik bir kullanıma sahiptir. Güneşe dayanıklı olan bu ürünlerin, diğer bahçe sulama hortumlarına göre daha uzun ömürlü olduğu söylenebilir. Ev, bahçe, tarla, inşaat gibi alanlarda kolaylıkla kullanılabilir. Hava şartlarına ve aşınmalara dayanıklı olarak tasarlanan bu model 10 metreden 100 metreye kadar farklı uzunluklara sahiptir. Yeşil, mavi, kırmızı renkte tasarlanan bu modeller ev yapı malzemesi satan mağazalarda rahatlıkla bulunabilir.

Spiral Hortumlar

Adından da anlaşılacağı üzere spiral biçimindeki bu modeller, standart vidalı uçlu musluklarla uyumludur.  Ev tipi musluklarda kullanılabilmesi  için mutlaka kelepçeli musluk adaptörü ile birlikte satın alınması gerekir. 2,5 metreden 20 metreye kadar çeşitleri olan Spiral hortumlar, spiralli yapıları sayesinde kendi kendine toplanabilir özelliktedir. Genellikle fonksiyonlu sulama başlığı ile birlikte paketlenir. Bu başlıklar sayesinde bahçeniz, çicekleriniz, arabanızı yıkarken suyu dilediğiniz ölçüde ayarlayabilirsiniz. Spiral bahçe hortumları; bahçe işleri ile uğraşmayı seven, ancak depolama alanı kısıtlı olan kullanıcılar için en ideal seçeneklerdendir. 

Sihirli Hortumlar

Uzayan tabancalı hortum olarak da bilinen bu modellerin en önemli özelliği kendi uzunluğunun 3 katı uzayabiliyor olmasıdır. Ürünün kolay kullanımı ve kullanılmadığı zamanlarda yer kaplamıyor olması sayesinde son yıllarda en çok tercih edilen bahçe hortumları arasına girmesini sağlamıştır. Ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Bahçe, balkon, teras ve benzeri alanların temizliğine başlamadan önce yapılması gereken tek şey hortumu musluğa takıp beklemek olacaktır. Aldığı suyun basıncı ile uzayan bu model ile işiniz bittikten sonra tek yapmanız gereken hortumun ucunda bulunan  fışkiye aparatını açık bırakmak ve içindeki bütün suyun boşalarak hortumun eski haline dönmesini beklemektir. Dayanıklı, sağlam, hafif yapılı sihirli hortumlar sayesinde; eski teknoloji klasik tip hortumların dağınıklığından kurtulacak, işlerinizi çok daha kısa sürede sorunsuz halletme olanağına sahip olacaksınız.

Bu haber toplam 1627 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT