Altın Künye Modelleri

Altın Künye Modelleri
Altın Künye Modelleri

 

Bebekler ve yetişkinler olmak üzere 2 çeşit altın künye modelleri bulunmaktadır. Bebekler için tasarlanan altın künyeler bebeğin çok daha tatlı ve şirin görünmesine yardımcı olmaktadır. Bebek künyelerinin üzerine deniz yıldızı, yunus, nazar boncuğu, köpek gibi birçok farklı motif işlenir. Bunlar künyenin daha çocuksu ve tatlı durmasını sağlar.

Yetişkin model altın künyelerde ise daha çok yalın tasarımlar tercih edilir. İstek doğrultusunda künyenin iç kısmına ad, tarih ya da yazı yazılmaktadır. Saatli altın künyeler de sık sık tercih edilen künye modelleri arasındadır.

Bebek Altın Künye Modelleri

Bebekler için tasarlanan altın künye modelleri asla bebeğin vücuduna zarar vermemektedir. Ayarlanabilir, geçirmeli ve ipli olmak üzere farklı bebek künye çeşitleri bulunmaktadır. Bu modeller sayesinde künye bebeğin bileğine rahat bir şekilde takılır. Takılı kaldığı süre boyunca da bebeği rahatsız etmediği gibi kızarıklık gibi vücut sorunlarına yol açmaz.

Künyeler minik çocukların gülücüklerinin yanında parlamaya devam eder. Sevdikleriniz ve yeni doğmuş çocuklar için her türden künyeyi incelemek ve anında satın almak için https://www.emajewellery.com.tr/altin-bileklik internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber toplam 987 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT