Ağva’nın En İyi Oteli: Nehir Evi

Ağva’nın En İyi Oteli: Nehir Evi
Ağva’nın En İyi Oteli: Nehir Evi

 

Ağva, İstanbul’a en yakın tatil ve mesire yerlerinin başındadır. İstanbul dışındaki illerden de çok sayıda misafir ağırlayan Ağva, hafta sonları en çok İstanbul gibi yakın mesafelerden gelenleri konuk etmektedir. Ağva, denizi, Göksu Nehri ve yeşil tabiatı ile İstanbul’un en uğrak mesire yerlerinin ilk sıralarında yer alır. Ağva’da yapılabilecek aktiviteler oldukça fazladır Kampçılar için uygun alanlar bulunurken, trekking tutkunları ve bisiklet sporu için de önerilen yerlerin başında gelir. Şehre yakın olup, dinlendirici ve huzurlu yapısı ile bir o kadar da farklı bir atmosfere sahip olması tercih nedenlerinin başında yer alır. Ağva içerisinde çok fazla konaklama alanı bulunur. Bu konaklama alanları arasında Nehir Evi, en çok tercih edilenler arasındadır.

Nehir Evi’nde Huzurlu Bir Tatil

 

Ağva Nehir Evi, huzurlu atmosferi ile öne çıkan dinlenme alanlarının başında yer alır. Her yaştan ve her kesimden konukları olan otelin farklı konaklama seçenekleri bulunur. Değişen kategorilerde olan oda seçeneklerinde oda büyüklükleri de farklılaşır. İki kişilik standart odaları, en uygun fiyatlı konaklama seçenekleri içerisindedir. Deluxe tarzında jakuzili odalar, nehir manzaralı ve şömineli olmak üzere iki türdür. Şömineli aile odaları, ailecek yörenin keyfini çıkarmak için önerilen odalardır. Uygun büyüklükte olması, ferah ve konforlu yapısı ile tercih görmesini sağlar. Bungalov odalar da her zaman için doğal görünüm sunması nedeniyle tercih gören oda seçenekleridir. Geniş metrekareleri ile rahatlıkla bir ailenin konaklamasına uygun yapıda olan oda seçeneklerindendir. Otelin dış mekanı da en az iç mekanı kadar, rahatlatıcı ve huzur veren bir atmosfere sahiptir. Nehir yanındaki iskele önü puflarda manzaranın tadını çıkarmak söz konusudur. Otelin lobisi de son derece şık ve huzurlu bir yapıdadır. Manzarayı içine alabilecek şekilde dizayn edilmiş otel odaları ve lobisi ziyaretçilerin ilgisini çekecektir.

Konforlu Tatil İmkanı Sunan Oteller

 

Kısa süreli tatiller için en çok tercih edilen Nehir Evi Otel, konforlu yapısı ve sessizliği ile beklentiye cevap verecek niteliktedir. Açık büfe serpme kahvaltısı ile hem göze hem de damağa hitap etme özelliğine sahiptir. Otelde konaklayanlar için su bisikleti ücretsiz olup, uygunluk durumuna göre rahatlıkla kullanılabilir. Otelin bulunduğu konum, doğa yürüyüşleri ve bisiklet kullanımı için de önerilen lokasyondadır. Otele ait bisikletler ile yörenin eşsiz güzellikleri yakından görülebilir. Göksu Nehri yakınında olan otelde istendiği takdirde balık tutma imkanı da bulunur. El değmemiş koylardan denize girilebildiği gibi, Ağva Halk Plajı’na da yakınlığı ile otel sakinleri kolaylıkla ulaşım sağlayabilir. Günlük ve mevsimine uygun şekilde hazırlanan yiyecekler, son derece lezzetli ve sağlıklıdır. Hijyen kurallarına uygun şekilde ve sık aralıklarla oda temizlikleri yapılır. Rahatlık ve konfor sunması sebebiyle önerilecek konaklama tesislerinin başında gelir.

 

Bu haber toplam 1261 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT