Demokrasi nöbetinde muhteşem final

Demokrasi nöbetinde muhteşem final
FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetlerinin finali Sarıyer'de büyük coşkuya sahne oldu.

FETÖ’nün darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile başlayan demokrasi nöbetlerinin Sarıyer’deki finali Tarabya’da bulunan Huber Köşkü’nün önünde büyük bir coşkuya sahne oldu.

AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, mahalle muhtarlarının da aralarında bulunduğu binlerce vatandaş Huber Köşkü'ne gelerek Türk Bayrakları ile birlikte demokrasi nöbeti tuttu.

nobet1.jpg

İstanbul Vaizi Mahsun Vanlıoğlu’nun eşliğinde meydanı dolduran binlerce kişi Demokrasi Şehitleri ve ülkemizin birlik-beraberliğinin daim olması için dua etti. Sarıyerli muhtarlar da bir kez daha sahneye çıkarak darbeyi kınadılar. 

İlçe Başkanı Salih Bayraktar, AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin de yaptıkları konuşmalarla darbecileri kınayarak, ülkemizdeki birlik ve beraberlik için önemli mesajlar verdiler. 

Sabah saatlerine kadar devam eden demokrasi nöbetine darbe girişiminin 26. gününde ara verildi.

nobet2.jpgnobet3.jpgnobet4.jpgnobet5.jpgnobet6.jpgnobet7.jpgnobet8.jpg

Bu haber toplam 30641 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT