Sevim Yalınkılıç’tan delegelere mesaj: HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Sevim Yalınkılıç’tan delegelere mesaj: HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Kongrenin en güçlü adayı olarak gösterilen Sevim Yalınkılıç, Sarıyer Manşet’i ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

24 Aralık Pazar günü Yeniköy Bağlar Mevkii’ndeki İBB Sarıyer Kültür Merkezi’nde yapılacak olan 36’ıncı CHP Sarıyer olağan ilçe kongresine sayılı günler kala, kongrenin en güçlü adayı olarak gösterilen Sevim Yalınkılıç, Sarıyer Manşet’e önemli açıklamalarda bulundu. Yalınkılıç; “CHP’nin bayrağı altında birlik ve beraberliği sağlamak, partimizi daha da ileriye götürmek için yola çıktım. Çok iyi bir sistem kuracağız ve partimizi hep birlikte yöneteceğiz” dedi. 

Delegelerimizin sağduyusuna güveniyorum

Kongrede oy kullanacak olan delegelerle ilgili konuşan Yalınkılıç, “Partimizde demokratik bir şekilde tüm mahallelere sandık konularak delegelerimizi örgütümüz belirledi. Demokratik bir şekilde seçilmiş olan delegelerimiz sadece ilçe başkanını seçmeyecek. Herkes net bir şekilde görüyor ki; ülkemiz zor bir süreçten geçiyor ve 2019’da üç ayrı önemli seçim var. Delegelerimiz bu seçimlerde en üst seviyede başarı sağlayacak bir yönetim seçecek. Bu anlamda tüm delegelerimizin sağduyusuna güveniyorum. Ayrıca kongreden sonrada tüm mahallelerimizde delegelerimizle birlikte çalışacağız. Her zaman onlarla birlikte hareket edeceğiz” dedi. 

sevim-yalinkilic-ic1.jpg

Çok iyi bir sistem kuracağız

İlçe Başkanı seçildiği takdirde çok iyi bir sistem kuracağını vurgulayan Yalınkılıç, ”CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı tamamen sistemli çalışacak. Kadın kolları, gençlik kolları sistemli çalışmalar yürütürken, örgüt toplantılarımız ise düzenli ve sistemli bir şekilde yapılacak. Sarıyer’deki iktidarımızı İstanbul’a ve Türkiye geneline taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Her çalışmamız bu amaçta olacak” dedi.

Sarıyer’de girmediğimiz ev kalmayacak

Kadın ilçe başkanının önemine de değinen Yalınkılıç, “Siyasi anlamada kadın kollarının çalışmaları çok önemli ve etkilidir. Bir kadın olarak söylüyorum Sarıyer’de girmediğimiz ev kalmayacak. Sürekli alanlarda olacağız. Örgütümüz beni ve yönetici arkadaşlarımızı sürekli mahallelerde görecek” diye konuştu. 

Belediyemizin başarılı çalışmalarını halka anlatacağız

Sarıyer Belediyesi’nin başarılı çalışmalarına da değinen Yalınkılıç, "Ben iktidar olmanın yolunun yerelden geçtiğine inanıyorum. Sarıyer’de Cumhuriyet Halk Partili bir belediyenin çok önemli bir başarısı var. Kısa zamanda çok önemli projeler ortaya koymuşuz. Bunu mahallelerde halka anlatmak çok önemli. Yereldeki başarımızı genel merkezimizin söylemleriyle halka ulaştıracağız. Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev bu çalışmalarımızı halka anlatacağız” dedi.

Bu haber toplam 7707 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum