Sivaslılar hemşerileri Hüseyin Coşkun için toplandı

Sivaslılar hemşerileri Hüseyin Coşkun için toplandı
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun’a Sivaslı hemşerilerinden büyük destek.

Hüseyin Coşkun için düzenlenen kahvaltı programında katılımcılar bin kişilik salona sığmayınca koridorlara masalar kuruldu. Sivas dernekleri ve çok sayıdaki kanaat önderi Hüseyin Coşkun’a destek sözü verdi.

Karadeniz Vakfı’nın toplantı salonunda düzenlenen kahvaltılı toplantıda Sarıyer’de yaşayan Sivaslılar hemşerileri olan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun’a destek için bir araya geldi. Sarıyer’deki Sivaslı tüm dernekler ve kanaat önderlerinin katıldığı toplantıda kalabalık salona sığmadı. Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) kurucu ve Onursal Başkanı Bekir Karakuş yaptığı açılış konuşmasında tüm Sivaslıların hemşerileri olan Hüseyin Coşkun’a sahip çıkma çağrısında bulundu.

sivas4.jpeg

Sarıyer’deki birlik ve beraberlik ruhuna değinerek konuşmasına başlayan Hüseyin Coşkun ise hemşerilerinin kendisine olan güveni ve desteğinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Coşkun, “Allah nasip ederse bu evladınızın başkanlığında Sarıyer’de yaşayan herkes gibi siz değerli hemşerilerim de randevu almadan gelip görüşeceksiniz. Evladınız olarak buna söz veriyorum” dedi.

Toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Sivas eski Milletvekilleri Ali Turan ve Ekrem Erdem de yaptıkları konuşmalarda hemşerilerine destek çağrısında bulundular.

sivas1.jpeg

sivas2.jpeg

sivas3.jpeg

Bu haber toplam 19849 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum