Hüseyin Coşkun: Sarıyer’de mülkiyet sorunu ortadan kalkıyor

Hüseyin Coşkun: Sarıyer’de mülkiyet sorunu ortadan kalkıyor
Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, “Sarıyer’deki en büyük sorun olan mülkiyet problemini çözmeyi başardık.” dedi.

Coşkun, “Bu konu Sarıyerimiz’deki en büyük dertlerden biri. Vatandaşlarımız bize sürekli bu konuyla ilgili taleplerle geliyor. Ben buradan müjdeyi vereyim. İBB Meclisi’nde Cumhur İttifakı’nın çalışmasıyla bu konu meclisten çıkartıldı ve sonuca ulaşıldı. Şu an itibariyle İBB arazilerinde yapısı bulunan vatandaşlarımız, süreçleri izleyerek üzerinde bulundukları arsanın tapusunu çok uygun şartlarla alabiliyor. İBB parselleri için bu sorun çözüldü. Hazine ve vakıf arazileri için de çok yakında süreçler tamamlanmış olacak.” dedi.

Seçim sürecinde çok fazla yalan haber ve bilgi kirliliği yaşandığını da ifade eden Coşkun, “Bazı komşularımızla konuştuğumuzda, İstanbul’u Murat Kurum, Sarıyer’i Hüseyin Coşkun kazanırsa, bu söz konusu parsellerde yaşayan vatandaşlarımızın buralardan çıkarılacağını duyduklarını söylüyorlar. Buradan söz veriyorum ve garanti ediyorum ki, Sarıyer’de yaşayan hiç kimse buradan giymeyecek. Sarıyer’de Sarıyerliler kalacak. Kentsel dönüşümün olması gereken yerlerde de bu çalışmalar yerinde olacak. Kimse oturduğu yerden ayrılmak zorunda kalmayacak.” İfadelerini kullandı.

Bu haber toplam 14429 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT