Murat Kurum ve Hüseyin Coşkun’dan Sarıyer turu

Murat Kurum ve Hüseyin Coşkun’dan Sarıyer turu
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun’la birlikte Sarıyer Merkez’de pazar, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Gece gündüz çalıştıklarını belirten AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum samimiyetle yaklaşan Sarıyer esnaf ve vatandaşlarının isteklerini, taleplerini dinledi. Seçim otobüsünden çocuklara hediyeler vererek Sarıyer esnafıyla buluştu. Vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Sarıyer semt pazarında bulunan kadınlara karanfil hediye etti. İstanbul ve Sarıyer’de yapacakları çalışmalardan bahseden Kurum, “Denizde, karada, İstanbul’da her anınızda hep yanınızdayız” dedi.

Vatandaşla güzel ve eğlenceli ziyaret gerçekleştiren Kurum, “Vatandaşlarımızın yüzü gülüyor. Muhabbetlerine, güler yüzlerine, ilgilerine teşekkür ediyorum” dedi. Vatandaşlar çıktıkları bu yolda AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum‘a ve AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun‘a başarılar diledi.

"ÇOK AZ KALDI SARIYER”

31 Mart yerel seçim öncesinde çalışmalarına devam eden, “Yeniden İstanbul, Yeniden Sarıyer…” sloganıyla yola çıkan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, Sarıyer’de çok sayıda mahallede gerçekleştirdiği ziyaretlere devam edecek. Sohbet ettiği vatandaşlara “Çok az kaldı Sarıyer” mesajını verdi.

1kurum.png

2kurum.png

3kurum.png

4kurum.png

5kurum.png

kurum1.jpeg

kurum2.jpeg

kurum3.jpeg

Bu haber toplam 5517 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT