Sarıyer'den Yılmaz Yıldız'a büyük destek

Sarıyer'den Yılmaz Yıldız'a büyük destek
CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili önseçim adayı Yılmaz Yıldız, pazar günü önce Sarıyer’de daha sonra da Gazi Mahallesi’nde partililerle buluştu.
Yıldız partililere, “Madem bedel ödüyorsunuz, 5 yıldızlı otellerde parti üyelerini yemeğe çağıran, adil olmayan yarışları yapanları değil, kendi öz evlatlarınızı seçin” dedi.
 
Sarıyer’de Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Armoni Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve çok sayıda partilinin katıldığı coşkulu toplantıya, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları da katılarak, Yıldız’a destek verdi.
 
“Yıllarca Sarıyerli yoldaşlarımla omuz omuza mücadele verdim” 
Yıldız salonu dolduran partililere yaptığı konuşmada 7 Haziran genel seçimlerine giderken, önseçimin önemine vurgu yaptı. Yıldız konuşmasında, “Türkiye’yi kuran ve kurtaracak olan Cumhuriyet halk Partisi’nin onurlu insanları hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ben 40 yıldır Sarıyer’de yaşıyorum. 4.5 yıldır İstanbul İl Başkan Yardımcılığı yaptım. Gençliğimden bu yana Sarıyerli dostlarımla siyaseti yürek yüreğe, omuz omuza mücadele ettim. Sarıyerli olarak bir kardeşiniz olarak kendimi size emanet ediyorum ve desteklerinizi bekliyorum” dedi.
 
yyildizic3.jpg “7 Haziran’da CHP’nin iktidarını görüyorum”
Türkiye’nin ve bu coğrafyanın tarihi bir süreçten geçtiğini belirten Yıldız, “Bu süreçte ortaya çıkan sorunları Türkiye halkıyla birlikte çözüme ulaştıracak, kardeş kavgasına dur diyecek, bu ateşe su dökecek, tek anlayışın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu ve 7 Haziran’da tarihi bir sorumlulukla iktidara geleceğimizi Sarıyerli yoldaşlarımda görüyorum” dedi.
 
yyildizic1.jpg
2. bölge direnişin kalbidir
Yıldız konuşmasını şöyle sürdürdü: Türkiye’de siyasetin kalbinin attığı İstanbul’dur. İstanbul’da direnişin kaleleri ise 2. Bölgededir. Gazi, Güzeltepe, Nurtepe, Küçük armutlu, Piyalepaşa, Mahmutşevketpaşa ve daha nice mahallelerimiz. Bu mahallelerimiz direnişleriyle bedeller ödüyorlar. 

Kendi öz evlatlarınızı meclise gönderin
Siz kendi kardeşlerinizi görün. Bu seçim sadece parlamenterlerin seçimi değil, bu seçim bu coğrafyanın kaderini belirleyecek. Madem bedel ödüyorsunuz, 5 yıldızlı otellerde parti üyelerini yemeğe çağıran, adil olmayan yarışları yapanları değil, kendi halkınızı kendi öz evlatlarınızı seçin. Kaderiniz evlatlarınızla değişecek. Biz koskoca Cumhuriyet Halk Partisi ailesiyiz. Her türden düşünceden insanlarımız olabilir. Farklı düşüncelere saygı duyarız. Ama biz bu salonlarda solcular geldiğinde Marksın torunları gibi Denizlerimizden bahsettiklerinde kürsülerde iyi nutuk attıklarını görüyorum. Bu yarışı adil bir şekilde yapmadıklarını da eleştiriyorum.  Yüreğiyle Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele veren tüm aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.
 
yyildizic2.jpg
29 Mart’ta Sarıyerli hak ettiği yerde duracak
Devrimci halkçı dönüşümün lideri Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na buradan selamlarımızı ve sevgilerimizi yolluyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu ne mutlu ki, bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyelerine milletvekillerini seçme şansı verdi. Başta Sarıyer’in bir çocuğu olarak, Sarıyerli üyelerimizin 29 Mart’ta hak ettiği yerde yer alacağına inanıyorum. Devrimci, demokrat, yurtsever, ilerici ve bunu hayatı boyunca içselleştirmiş namuslu bir şekilde yaşamış geçmişi olanları parlamentoya yollayacağına eminim.
 
Yıldız daha sonra Gazi Mahallesi’nde partililerle kalabalık bir toplantı yaptı. 
 

Bu haber toplam 4530 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT