Sarıyer Belediyesi’nin 2018 bütçesi 390 milyon TL 

Sarıyer Belediyesi’nin 2018 bütçesi 390 milyon TL 
Sarıyer Belediyesi’nin 2018 yılı tahmini bütçesi oy çokluğu ile meclisten geçti.

Sarıyer Belediye’nin, 2018 yılı tahmini bütçesi ve performans programı yapılan görüşmelerin sonunda oy çokluğu ile kabul edildi. 390 milyon TL olarak kabul edilen tahmini bütçeye AK Partililer “ret”, CHP’liler “evet” oyu verdi. AK Parti grubu adına söz alan Verda Yiğit, Salim Kain ve Nurettin Çelik bütçeye eleştirilerde bulunurken, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tok ve Gökan Zeybek cevap verdi.

Mustafa Tok; “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tok meclis toplantısında 2018 yılı Performans Programı ve buna bağlı olarak 2018 yılı bütçesiyle ilgili sunum yaparken Ak Partili meclis üyelerinin eleştirilerine de cevap verdi. 2018 yılı bütçesinin titizlikle hazırlandığını, gerçekçi bütçenin hazırlanıp, hayali bütçe yapmadıklarını belirten Tok, gelir ve gider dengesini en iyi şekilde yürüten belediye olduklarını söyledi.

AK Parti döneminden örnek veren Tok, “AK Parti döneminde yani 2008’de sadece özel kalemin bütçesi 8 milyon TL. Bunları dikkate alın arkadaşlar. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bugün 390 milyonluk bir bütçeden artık söz ediyoruz tüm Sarıyerlilere hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Oylamanın sonunda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bütçenin hazırlanmasında emeği geçen belediye çalışanlarına ve meclise teşekkür konuşması yaptı.

Bu haber toplam 5891 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT