Özkan Sucu: AK Partililer tapu dağıtmamıza üzüldü

Özkan Sucu: AK Partililer tapu dağıtmamıza üzüldü
CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Özkan Sucu, AK Partililerin Ayazağa’daki tapu eleştirilerine kürsüden cevap verdi.

CHP’li Özkan Sucu meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada, “Ayazağa’da çok önemli bir sorun çözdük. AK Partili meclis üyelerimizin bu duruma sevineceği halde üzüldüğünü hissettim. Bu da açıkçası beni çok üzdü” dedi. 

Meclis kürsüsünden AK Partili Selçuk Bozkır’a cevap veren CHP’li Özkan Sucu, “2981 sayılı yasa kapsamında geçtiğimiz hafta bir tapu dağıtım töreni düzenledik. AK Partili meclis üyelerimizin sevineceği halde bu duruma üzüldüğünü hissettim. Bu da açıkçası beni çok üzdü. Ayazağa’da 250 TL birim fiyatıyla satışını yaptığımız tapulardan biz gurur duyuyoruz ama bu gururu sizin de yaşamanızı beklerdim. Şişli Belediyesi’nden kaynaklı sorun yaşayan vatandaşlarımız varsa da yine onların yanında biz olacağız. Ayazağa’da metrekare birim fiyatı olarak 5 Bin TL’den aşağıya satış yapılan yer yok. Vatandaşa bu konuda ne kadar yardımcı olduğumuz ortada. Buradan Ayazağa’daki vatandaşlarımıza bu şekilde kolaylık sağlamak için uğraşan Sarıyer Belediye Başkanımız sayın Şükrü Genç’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Diğer mahalleler için sizinde desteğinizi bekliyoruz”

AK Parti grubuna seslenen Sucu sözlerini şöyle tamamladı; “Sarıyer’de bir sürü mahallemizde mülkiyet sorunu yaşanmaktadır. Bu mahallelerin sorunlarının çözümü noktasında bu kürsüye çıkıp önerilerinizi söylemenizi bekliyoruz. Büyükşehir ayağında desteklerinizi görmek istiyoruz. Ayazağa’daki vatandaşlarımız çoluğuna çocuğuna daha faydalı olsun istiyoruz bu yönde mücadele ettik ve başarılı olduk”

Ayazağa'da hak sahipleri tapularına kavuştu

Bu haber toplam 8045 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum