Davutoğlu’dan 39 ilçeye plaket

Davutoğlu’dan 39 ilçeye plaket
Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçimlerindeki çalışmalarından dolayı İstanbul’daki 39 ilçe başkanı ve belediye başkanlarına plaket verdi.

Hafta sonu Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi’ne katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçimlerindeki çalışmalarından dolayı İstanbul’daki 39 ilçe başkanı ve belediye başkanlarına plaket verdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında İstanbul teşkilatıyla buluştu. Davutoğlu partideki motivasyonu arttırmak amacıyla tüm ilçe teşkilatlarına 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerindeki çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Danışma Meclisine İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin yanı sıra, Genel Başkan Yardımcıları, bakanlar, milletvekilleri, İBB Başkanı Kadir Topbaş, il yürütme kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

Davutoğlu: “İstanbul teşkilatımıza teşekkür ediyorum”

İstanbul teşkilatına seslenen Başbakan Davutoğlu, İstanbul’un Türkiye çapındaki yüzde 49,5’luk oya en büyük katkıyı yaptığını, 1 Kasım demokrasi ve milli irade zaferinin gerçek odağı olduğunu ifade etti. Davutoğlu, “Bu yükselen, ayağa kalkan, yeni bir yürüyüşe çıkan İstanbul teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Kadın ve gençlik kollarımıza, büyükşehir belediye başkanımız ile ilçe belediye başkanlarımıza, mahalle teşkilatlarımıza, bu çalışmaları dirayetle yürüten il başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Teşkilat gibi teşkilata, adam gibi teşkilata teşekkür ediyorum. Bu yıl içinde iki genel seçim geçirdik. Birçok mitingler yaptık. Maltepe ve Yenikapı’daki milyonları bir araya getiren bu teşkilata, İstanbulumuzun, her ilçesine, her sokağına, her hanesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Davutoğlu ayrım yapmadı ve 39 ilçeye de aynı plaketi verdi

Konuşmasının ardından İl Başkanı Selim Temurci, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, portresini takdim etti.  Davutoğlu daha sonra alfabetik sıraya göre İstanbul’daki tüm ilçe başkanlarını sahneye davet ederek, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerindeki çalışmalarından dolayı 39 ilçe başkanı ve belediye başkanına teşekkür plaketi verdi.

Hiçbir ilçeyi ayırmayan Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde istifaları alınan Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Çatalca İlçe Başkanlarına da aynı plaketi verdi. Davutoğlu daha sonra, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu haber toplam 4594 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT