AK Partili Selçuk Bozkır diretti, trafo krizi çözüldü

AK Partili Selçuk Bozkır diretti, trafo krizi çözüldü
Ayazağa’da aylardır bir türlü taşınamayan trafoya nihayet çözüm bulundu.
AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Selçuk Bozkır’ın sık sık gündeme getirdiği ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ile aralarında polemik konusu olan Ayazağa muhtarlık binasının önündeki trafonun taşınması için belediye sonunda harekete geçti. Konuyu sürekli meclis toplantılarında gündeme getiren AK Partili Selçuk Bozkır, son meclis toplantısında yine trafo üzerinden Sarıyer Belediyesi’ni basiretsizlikle suçladı. Konuyla ilgili yine önerge veren Bozkır, kürsüde hem Belediye Başkanı Şükrü Genç’e hem de Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’e yüklendi.
 

Bozkır; 'Bir trafoyu 5 metre taşıyamadınız'

Ayazağa’ya hizmet edilmediğini söyleyen AK Partili Bozkır, “2 aydır meclis toplantısında tamamen belgelerle Ayazağa muhtarlık önü trafo binasının 5 metre taşınması için gerekli işlemleri anlatmış, belediyenin kendi basiretsizliğini gölgelemek için bu işi yapamayıp engelleniyoruz bahanesini ürettiklerini belirtmiştim. Başkan yardımcısı bu kadar net ve belgeli bir konu için hiçbir alakası olmayan konulardan bahsederek cevap vermeye çalışmış, bir trafonun 5 metre kaydırılamamasına üçüncü köprü, hava alanı projelerinin yapılmasından, özelleştirmeye, dış politikaya hatta cari açığa kadar pek çok konuyu sebep göstermiştir. Beğenmediğiniz ve 'üstüne iki mahalle verip geri iade edelim' dediğiniz Ayazağa için bu hizmeti doğru buluyor musunuz? Eğer doğru buluyorsanız bir yıllık dönemde bitirilemeyen bu büyük projeyi ne zaman yapmayı planlıyorsunuz” dedi.
 

Zeybek; 'Parayı ayarladık trafoyu taşıyoruz'

Bozkır’dan sonra söz alan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ise trafonun taşınması için gerekli olan 29 Bin TL’lik bir bütçenin belediyenin kasasından ayrıldığını ve belediye başkanının kararı imzaladığını söyledi.

Bu haber toplam 8328 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT