AK Parti'de ilçe başkanları değişiyor

AK Parti'de ilçe başkanları değişiyor
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü saat 11.00’da AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda İstanbul’u masaya yatıracak. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin görevden alınıp yerine Bayram Şenocak’ın atamamasının ardından İstanbul’un ilçelerinde de kulisler hareketlendi. Tüm teşkilatlarda büyük oranda değişim beklenirken, hangi ilçeye kimlerin atanacağı tartışılıyor. Genel merkezden alınan bilgilere göre; Şubat ayı içinde tüm ilçe başkanlarının belirleneceği, Mart ayında da kongrelere gidileceği belirtiliyor.

İstanbul’un tüm ilçeleri masaya yatırılacak

İlçelerde değişim beklenirken AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü saat 11.00’da AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda toplantı yapacak. İstanbul’un tüm ilçelerinin masaya yatırılacağı toplantıya milletvekilleri ve belediye başkanları da çağırıldı.

İlçe başkanları değişiyor

Alınan bilgilere göre; AK Parti referandumda “hayır” oyunun yüksek çıktığı tüm ilçelerde ilçe başkanlarını değiştirecek. Aralarında; Sarıyer, Avcılar, Silivri, Çatalca, Büyükçekmece, Esenyurt, Maltepe, Üsküdar, Kartal gibi ilçelerin de olduğu 39 ilçe başkanının en az üçte ikisinin değiştirileceği öne sürülüyor.

Bu haber toplam 9736 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT