AK Parti Sarıyer'de coşkulu açılış

AK Parti Sarıyer'de coşkulu açılış
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın yeni binası coşkulu bir törenle açıldı.

Çok sayıda partilinin katıldığı törende İl Başkanı Selim Temurci ile İlçe Başkanı Salih Bayraktar 2019 yerel seçimlerine yönelik önemli mesajlar verdi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı uzun süredir tadilatı devam eden Sarıyer Merkez’deki yeni binasına taşındı. Baştan aşağı modern bir şekilde dizayn edilen dört katlı yalının açılışına; İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Sivas eski Milletvekili Ali Turan, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İBB Grup Başkanvekili Temel Başalan, İBB Mahalli İdareler Koordinatörü Hüseyin Özdemir, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Sarıyer Belediye Meclis Başkanvekili CHP’li Hüseyin Coşkun, Kâğıthane Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Demirel, AK Parti 2009 Belediye Başkan Adayı Mehmet Akif Şişmanoğlu, Sarıyer Spor Kulübü  Başkanı Saffet Akkoyun, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

ak1.jpg

Açılış için binanın önünde toplanan kalabalığa seslenen İlçe Başkanı Salih Bayraktar, hedeflerinin 2019 seçimleri olduğunu vurgulayarak, "Siyasi bir hareketin ruhu yeniliğe açık değilse tutucuysa, üretkenlik yoksa kısa bir süre sonra durağanlığa teslim olur. Gelişmeye ve yeniliğe yatırım yapan siyasi hareketler tarihte büyük devrimlere öncülük etmişlerdir, edeceklerdir. Siyasi tpartilerin tarihine baktığımızda bunu çok açık ve net bir şekilde görebiliriz. Tam da AK Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderi dediğimiz bu durumda çok çalışmalıyız. Tarihin ve medeniyetin aynası olan Sarıyer Merkez mahallemizde böylesi bir tarihi eser binayı ilçe başkanlığı merkezi yapmamız çok anlamlıdır. Toplumsal değerler bizi birarada tutan adeta tutkal vazifesi gören unsurlardır. Bu değerlere sahip çıktığımız müddetçe ulaşamayacağımız bir hedef, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Sarıyer komşuluk, dostluk, ortak değerlerin, toplumsal değerlerin en yüksek seviyede yaşandığı bir ileçedir. Bu değerlere sahip çıkacağız. 15 Temmuz'da Sarıyer'in göstermiş olduğu dirayet, sergilediği birlik ve beraberlik ruhu ile üstüne düşeni yaptı. O gece 3 fidanımızı şehit ettiler. 46 gazimiz var. Biz böyle bir mücadelenin içindeyken birileri Sarıyer'de hücre evlerini nasıl arttırırım, buradaki teröristlere nasıl yataklık ve yardım ederim derdindeler. Allah'ın izni ile bu derdi elele vererek el birliği ile aşacağız. Bu yeni bir başlangıç. Bu yeni süreçte Sarıyer teşkilatı olarak bugünden sonra elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için sizlerden söz istiyorum. Ben teşkilatımıa güveniyor ve inanıyorum" dedi.

ak4.jpg

İl Başkanı Selim Temurci: “2019 için teşkilata büyük iş düşüyor”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, törende yaptığı konuşmada, 4 katlı yalının, yaklaşan kongre, seçimler ve çeşitli organizasyonlar için çok rahat ve konforlu bir çalışma imkânı sunacağını söyledi. Gerek yerel seçimler gerekse de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimleri için çalışmalarına hız verdiklerini anlatan Temurci, şunları kaydetti: "AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığımızın yeni açılan binası, hizmet aşkıyla yanıp tutuşan yeni arkadaşlarımız için güzel bir çalışma alanı oldu. Gördüğünüz gibi binamız çalışma için çok uygun şartlara sahip. Biliyorsunuz hizmet denilince AK Parti akıllara gelir ve her seçim partimiz için son derece önemlidir. Hepsinin favorisi de AK Parti'dir. Bunun için İstanbul'daki tüm teşkilatlarımız gibi buradaki arkadaşlarımıza da daha çok iş düşecek. Bizler halkımızın istekleri doğrultusunda daha çok çalışmalıyız. Yeni açılan binamız da hem Sarıyer'e hem de İstanbul'daki partililerimize hayırlı uğurlu olsun."

ak3.jpg

Konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim okunarak kurdele kesimi gerçekleştirildi. Partililer binayı gezdikten sonra fotoğraf çektirdi.

ak2.jpg

ak5.jpg

Bu haber toplam 8674 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum