AK Parti Sarıyer meclis üyesi istifa etti!

AK Parti Sarıyer meclis üyesi istifa etti!
AK Parti Sarıyer'in etkili belediye meclis üyesi görevinden istifa etti!

AK Parti Sarıyer’in sevilen ve başarılı Belediye Meclis Üyesi Selçuk Bozkır iş yoğunluğu nedeniyle görevinden istifa etti.

Sarıyer Belediyesi Meclis Başkanlığı’na istifa dilekçesini veren Bozkır, “4 yıl boyunca 2.plana bıraktığım iş hayatımda artık daha aktif olmak zorundayım. Yeni başlayan ve yoğun tempo gerektiren şehir dışı ve yurt dışı projelerde görev almış bulunmaktayım. Bu nedenle 4 yıldır aksatmadan yürütmeye çalıştığım meclis üyeliği görevini layıkıyla yapamayacağım kanısına vardım. Yerel seçimlere kısa bir süre kalması nedeniyle bu görevin aksatılmasının gerek partimize gerekse dağ gibi sorunları olan 45 yıldır yaşadığım Ayazağa’ya ve de Sarıyer’e karşı doğru olmadığı kanaatindeyim. Yukarda bahsettiğim nedenle Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeliğimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

selcuk-bozkir-kck.jpg

Selçuk Bozkır istifa dilekçesinde şu açıklamalara yer verdi;

2014 yılı yerel seçimleri sonucunda Sarıyer Belediyesinde Ak Parti mensubu olarak belediye meclis üyeliği yapma hakkını kazandım. Aradan geçen yaklaşık 4 yıl boyunca meclis toplantılarının tamamına eksiksiz katıldım. Kendi sorumluluk anlayışım olarak, kim ne iş yaparsa yapsın işinin gereğini yapması gerektiğine inanan ve bu inancı ile sorumluluklarına bakan birisiyim.

Bu 4 yıllık süre zarfında meclis grubumuzla birlikte muhalefette olmamıza rağmen en az iktidar grubu meclis üyeleri kadar çaba sarf ettik, sorunları çözdük ve vatandaşın sıkıntıları için aracı olduk hatta belediyeye yol gösterdik, ön ayak olduk.

Ancak geçtiğimiz 4 yıl boyunca 2.plana bıraktığım iş hayatımda artık daha aktif olmak zorundayım. Yeni başlayan ve yoğun tempo gerektiren şehir dışı ve yurt dışı projelerde görev almış bulunmaktayım. Bu nedenle 4 yıldır aksatmadan yürütmeye çalıştığım meclis üyeliği görevini layıkıyla yapamayacağım kanısına vardım. Yerel seçimlere kısa bir süre kalması nedeniyle bu görevin aksatılmasının gerek partimize gerekse dağ gibi sorunları olan 45 yıldır yaşadığım Ayazağa’ya ve de Sarıyer’e karşı doğru olmadığı kanaatindeyim.

Yukarda bahsettiğim nedenle Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeliğimden istifa ediyorum. İstifamın kabulü için gerekeni arz eder,bu vesile ile bütün mesai arkadaşlarıma işlerinde kolaylık ve başarılar dilerim. 

Bu haber toplam 7092 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT