Pınarspor yemekte biraraya geldi

Pınarspor yemekte biraraya geldi
Sarıyer’in başarılı amatör spor kulüplerinden Pınar Mahallesi Spor Kulübü, taraftar, yönetim ve sporcuları ile Yeniköy’ün güzide mekânı TİRYAKİ kebapta akşam yemeğinde bir araya geldi.

Geceye katılanlar arasında, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Recep Yel, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve İASKF Başkanı Ali Düşmez, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, Sarıpaltform Derneği Başkanı Mustafa Bakır ve yöneticileri, Çayırbaşı Özkan Spor Kulübü, İstinye Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Cengiz Tamer ve bazı mahalleliler katıldı. Sıcak ve samimi bir havada geçen akşam yemeğinde misafirler, Tiryaki kebabın geceye özel enfes kebaplarını tatma fırsatı yakaladılar.



Akşam yemeğinde özellikle siyasi havadan kaçınarak tamamen spor üzerine sohbetlerin yaşandığı gecede Pınar Spor Yönetim Kurulu tam kadro yerini aldı. Kısa bir konuşma yapan Pınar Spor Kulübü Başkanı Akın Soyak, “Kısa zamanda yaptığımız işler gelecekte yapacaklarımız adına birer teminattır. Bu anlamda eksiklerimizi görüyor ve bu eksiklerin tamamlanması için canla başla çalışıyoruz. İhtiyacımız olan spor kulübü lokali ve halı saha projemizi en kısa zamanda hayata geçirmeyi planlıyoruz. Burada bulunan ve bu gecenin organizasyonunda emeği geçen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca önümüzdeki günlerde çok önemli müsabakalar bizleri bekliyor. Taraftarlarımızdan bu kritik virajda yanımızda olmalarını rica ediyorum. Ayrıca Sarı Platform Derneği'ne özellikle mahallem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.



RECEP YEL: AMATÖRLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ.
Geceye katılan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Recep Yel de “Şahsım adına burada Sarıyer Belediyesi’ni temsil ediyorum. Yapılması gereken ne varsa yanınızda olmaktan ve Sarıyer amatör spor kulüpleri camiasına hizmet etmekten onur duyacağız. Sorunlarınızı biliyoruz ve çözülmesi için sizlerle ortak çalışıyoruz. Üzerimize düşen pay ne ise yapmaya hazırız" dedi.

Bu haber toplam 4005 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT