FLAŞ! CHP'yi karıştıran gizli buluşma!

FLAŞ! CHP'yi karıştıran gizli buluşma!
Şükrü Genç ile aday belirleme komisyonunda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran gizlice Emek Cafe'de baş başa görüştü.
Yaklaşan yerel seçimlerde CHP’de adayların nasıl belirleneceği tartışılırken, CHP Genel Merkezi’nin aday belirleme komisyonundaki 5 kişilik MYK üyesinden biri olan Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’ın Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile baş başa gizli buluşması kafalarda soru işaretleri bıraktı.
 
CHP Sarıyer’de bomba etkisi yaratan buluşma cuma günü saat 9.30 sıralarında Yeniköy’deki Emek Kafe’de gerçekleşti. Önce 7 kişilik bir grupla kafeye gelen Umut Oran ile Şükrü Genç kahvaltı yaptı. Kahvaltı bittikten sonra aralarında Sarıyer Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun’un da bulunduğu diğer kişiler dışarı çıktı. Kapıda duran Genç’in korumaları “İçeride toplantı var diyerek” kimseyi içeriye almadı.

gorusmeic1.jpg

Yaklaşık yarım saat süren baş başa görüşmenin ardından Umut Oran kafeden ayrıldı. Oran’ın yerine bu kez dışarıda bekleyen Sarıyer Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun oturdu. Umut Oran gittikten sonra kafe müşterileri de kafeye alınmaya başlandı.

gorusmeic2.jpg
 
Sarıyer Manşet’in muhabirlerinin de olduğu ortamda Şükrü Genç ile Hüseyin Coşkun arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Hüseyin Coşkun’un İlçe Başkanı Mehmet Deniz’e yönelik eleştirilerine karşılık Genç’in, “Sen boş ver ben onların ne olduğunu biliyorum. Onlar aşağıda çalışıp dursunlar yukarıya ulaşamazlar. Ben yukarıdan işi bitirdim. Parti meclisi toplantısı öncesi bu görüşmeler çok önemli” konuşmaları çevredekiler tarafından duyulduğu ileri sürüldü.

sukrugenc_hseyincoskun.jpg

Bu gizli görüşme, geçtiğimiz ay CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'nın, belediye başkan adaylarına yaptığı konuşmada "Ankara'daki abilerinize güvenmeyin. İstanbul seçimini ben yöneteceğim. Ankara'ya kapora yatıranların kaporası yandı. Bol sıfırlı çekleri verenler çeklerini geri alsın'' sözlerini hatırlattı.


 
 

Bu haber toplam 9602 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
9 Yorum