Ankara'ya verdiğiniz kaporalarınızı geri alın!

Ankara'ya verdiğiniz kaporalarınızı geri alın!
CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı, Sarıyer ve Beşiktaş belediye başkan aday adayları ile toplantı yaptı. Salıcı’nın toplantıda söylediği sözleri gündeme bomba gibi düştü.
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, belediye başkan adaylarına yaptığı konuşmada "Ankara'daki abilerinize güvenmeyin. İstanbul seçimini ben yöneteceğim. Ankara'ya kapora yatıranların kaporası yandı. Bol sıfırlı çekleri verenler çeklerini geri alsın'' dedi. 

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, 2. Bölge Belediye Başkan Aday Adayları ile basına kapalı bir toplantı yaptı. Sarıyer ve Beşiktaş’ın aday adaylarıyla yapılan toplantıya katılmayan Şükrü Genç ile İsmail Ünal’ın Ankara’da olduğu öğrenildi

2. Bölge (Beşiktaş - Sarıyer çevresi) başkan aday adaylarına seslenen Salıcı, birbirinden ilginç sözler etti.  www.gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre, basına kapalı toplantıda konuşan Salıcı, "Ankara'daki abilerinize güvenmeyin. Ankara'daki abilerine kapora yatıranların kaporaları yandı. Bol sıfırlı çekleri verenler çeklerini geri alsın. Eskiden bu işler bu partide böyle yapılıyordu. O devir kapandı. Çeklerini geri alamayanlar soğuk su içsin. Su bulamayan bol buzlu rakı içsin'' dedi. Salıcı'nın genel merkez yöneticilerini hedef alan ''kapora'' ve "bol sıfırlı çekler'' sözü bomba etkisi yarattı.
 
Salıcı, konuşmasının devamında ise "Klasik CHP kafası ile birşey olmaz'' dedi. Ardından ise "Üç günlük bir üye gelir, 40 yıllık CHP'linin yapamadığını yapar. Biz CHP'de değişimi ve dönüşümü yaratacağız'' sözlerini ifade etti. "Ankara'daki abilerine güvenenleri ve aday olmak için Ankara'yı devreye sokmaya çalışanları'' disipline vereceğini de belirtti.

Bir süre önce görevden alınacağına ilişkin bazı söylentilerin çıktığını hatırlatan Salıcı, "Gördüğünüz gibi buradayım, görevden alınacağım söyleniyordu. Alınmadım. İstanbul seçimini ben yöneteceğim. Seçimi kiminle kazanacağımı biliyorum'' dedi. "İstanbul'da AKP ile aramızdaki fark on puana indi'' diyen Salıcı, ardından ise "Seçimi kiminle kazanacağımı siz anladınız, siz o ismi biliyorsunuz'' ifadesini kullandı. Salıcı, "Bu konuda karşıma çıkanı ezer geçerim'' dedi. Salıcı'nın CHP üyesi olmayan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü işaret ettiği ifade edildi. 

Bilindiği üzere, Yerel Seçim Adaylarını Belirleme Komisyonu'nda Bihlun Tamaylıgil, Adnan Keskin, Gökhan Günaydın, Umut Oran ve Bülent Tezcan bulunuyor. Bu isimleri Kemal Kılıçdaroğlu görevlendirmişti.

Ankara’ya kimler ''kapora” verdi?

Hangi belediye başkanları adaylık için kimlere ne kadar para verdi?

Bir belediye başkan yardımcısının adıyla CHP Genel Merkezi’ne gönderilen mektupta neler anlatıldı?

CHP’yi sarsacak kapora ve mektubun ayrıntılarını Sarıyer Manşet Gazetesi açıklayacak. Bekleyin….

Bu haber toplam 5908 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT