Zekeriyaköy’ün yeni İMAJI

Zekeriyaköy’ün yeni İMAJI
İmaj İnşaat’tan Zekeriyaköy’de lüks villalardan oluşan iki yeni proje…

İmaj İnşaat, Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği ve toplam 46 lüks villadan oluşan İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy isimli yeni projelerine son sürat devam ediyor. Projelere özel olarak, Denizbank tarafından verilen tüketici kredisinin faiz oranının 0,87’ye sabitlendiği kampanyası ile devam ediyor.

İmaj Grup bünyesinde faaliyet gösteren İmaj İnşaat, Zekeriyaköy’deki İmaj Greenlife Zekeriyaköy ve İmaj Garden Zekeriyaköy adlı yeni projelerini ve önümüzdeki dönem projelerini, Pera Palace Hotel’de yapılan lansman toplantısı ile duyurmuştu. Projeler maksimum hızla devam ediyor.

İmaj İnşaat Genel Müdürü Hasan Aras projelerin başlıca şu özellikleri üzerinde durdu: 
1. Projelerin yer aldığı Zekerikayöy, hem sakinlerine çok doğal ve şehir kargaşasından uzak bir yaşam olanağı sunuyor hem de yeni ulaşım olanakları ile birlikte şehre bir o kadar yakın.

2. Projeler için Zekeriyaköy’ün seçilmesinin diğer bir nedeni de depreme dayanıklılık açısından İstanbul’un en sağlam bölgelerinden biri olması.

3. İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy; yüzde 70 peyzaj alanına ve 600 metrekare sosyal alana sahip.

4. İmaj İnşaat, Denizbank ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucunda projelere özel sağladığı 0,87’lik tüketici kredisiyle özel bir ödeme olanağı sağlamış oluyor.

5. İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy villaları Zekeriyaköy bölgesinde şu anda tek çatı dubleksli projeye sahip.



İmaj İnşaat hakkında bilgi veren Genel Müdür Hasan Aras, İmaj İnşaat’ın şimdiye kadar yaptığı ve bundan sonra yapacağı projelerle “ayrıcalık inşa etme” felsefesine bağlı kalarak çalışmalarına devam etmeyi planladığını belirtti. İmaj İnşaat olarak, daha çok A+ müşterileri hedeflediklerini, nitelikli konut ve ticari projeler yapmayı tercih ettiklerini söyleyen Aras, çok yüksek adetli konut projeleri üretmek yerine, kişiye ve kişinin hayatına uygun residence veya villa tipi projeler üretmeyi tercih ettiklerini söyledi. İmaj İnşaat’ın standart projelerden ayrılmaya, projelerinde kalitenin yanı sıra lokasyonun kolay erişilebilir bir konumda olmasına, yaşama rahatlığı sağlayan bir plana ve detaylı, kaliteli işçiliğe önem verdiklerini belirten Aras, tüm bunları yaparken de insana ve doğaya saygılı olmaya özen göstermeye çalışıyoruz dedi. Önümüzdeki dönem yapacakları projelerde de bu ilkelerden vazgeçmeyeceklerini belirtti.

İmaj İnşaat Genel Müdürü Hasan Aras sözlerine şöyle devam etti: “Şu anda aktif olarak İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerinin yanı sıra Kağıthane bölgesinde Levent Life 2 projesinin de gündemimizde bulunuyor. İmaş İnşaat olarak, grup bünyesinden ayrı olarak bir yapılanmamız bulunuyor ve 55 kişilik proje ekibimize ilave olarak, teknik kadro ve imalatla ilgili dışarıdan çalışanlarla birlikte yaklaşık 1.055 kişiye istihdam sağlıyoruz. 2012 Aralık ayında hayata geçirmeyi planladığımız ve görüşmeleri devam eden Kağıthane’deki 3 yeni projemizle bu sayının daha da artacağını öngörüyoruz. Uzun vadede inşaat sektöründe güçlenerek var olmayı ve seçkin projelere imza atmayı planlıyoruz. Önümüzdeki ilk 5 yıllık hedefimiz 2.200 adet konut, ikinci 5 yıllık hedefimiz ise 5.000 adet konut üretmek. Ayrıca gelecek 10 yıl içinde Bursa da dahil bazı özel lokasyonlarda, ofis ve otel projelerinde de var olmayı planlıyoruz.”



İmaj Greenlife Zekeriyaköy ve İmaj Garden Zekeriyaköy projeleri hakkında
Zekeriyaköy projelerinden bahseden İmaj İnşaat Genel Müdürü Hasan Aras, 46 villadan oluşacak İmaj Greenlife Zekeriyaköy ve İmaj Garden Zekeriyaköy projelerinin inşaatına Haziran 2012’de başlandığını ve projelerin 18 ay gibi kısa bir sürede  tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi. Zekeriyaköy villa projelerinin, hem şehirden uzak hem de artık yeni yollarla şehre ve yeşile çok yakın bir konumda olduğuna dikkat çeken Aras, “İstediğinizde şehre kolayca ulaşabileceğiniz, istediğinizde ise %70’i yeşil alan olan, 600 metrekare sosyal alan içinde, sessiz ve sakin bir ortamda yaşayabilme ayrıcalığını sunmayı hedefliyoruz. Zekeriyaköy projesiyle 30.000.000 USD’lik bir yatırım gerçekleştirdik.” dedi. Zekeriyaköy lokasyonunun avantajlarını ve burayı seçme nedenlerini ise Aras şöyle sıraladı: “Zekeriyaköy depreme en dayanıklı yerlerden birisi, şehrin gürültüsünden uzak, yeşilin içinde, sakin bir konumda bulunuyor. Ayrıca İstanbul’un 3. köprü ve Avrupa-Anadolu otoyolu ile çevre yolları projesinin ve tünelin gerçekleşmesiyle beraber, bölgenin %40’a varan oranda değerinin artmasını bekliyoruz. Zekeriyaköy’deki projelerimizin, hem yatırım amaçlı gayrimenkul hem de oturma amaçlı olarak tercih edileceğine inanıyorum. Ulaşım konusunda Hacıosman-Zekeriyaköy tünelinin de yaklaşık 2 aya kadar açılacak olması ve bu sayede mesafenin 5 dakikaya inmesini sağlayacak olması da ulaşım açısından ayrı bir avantaj sağlıyor. Ayrıca Zekeriyaköy’den Atatürk Havaalanı (Yeşilköy) ve çevredeki birçok üniversite kampüsüne de kolayca ulaşılabiliyor. Tüm bunlar ulaşımı çok kolaylaştıracak ve bu sayede bölge daha çok değer kazanacak diye düşünüyorum.”

Zekeriyaköy projeleri hakkında ise Hasan Aras, projelerinin yeşil alanda ve ikiz villa formatında olması nedeniyle kişiye özel ve lüks bir yaşam alanı sağladığını, projede inşaat kalitesinin yanısıra teknolojinin de kullanımına önem verdiklerini belirterek, daha önce Levent Life 1 projesinde de kullandıkları “akıllı ev” teknolojisini, bundan sonraki projelerinde de kullanmayı hedeflediklerini belirtti. “akıllı ev” teknolojileri ile evinizin elektrik, ısınma, sulama gibi ihtiyaçlarını evde olmasanız bile uzaktan, akıllı telefonlarla planlayabiliyor ve uygulayabiliyor olunmasının günümüzde hayatı kolaylıştıran bir teknoloji olduğuna vurgu yapan Aras, toplamda 46 adet bağımsız bölümden oluşacak olan Zekeriyaköy projesinin, site olarak planlandığını ve 12.000 metrekare inşaat alanına sahip oğlunu söyledi. Projede müstakil villa, ikiz villa, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi olarak alternatifler bulunduğunu belirten Hasan Aras, villa tipi yapıda, 2+1’den 5+1’e kadar dubleks ve çeşitli özellikteki villa seçenekleri içeren Zekeriyaköy projesinin 600 metrekarelik sosyal alanı içinde açık yüzme havuzu, mini aquapark, sauna ve buhar odası, yürüyüş parkuru ve fitness merkezi, karaoke salonu, oyun odası, 20 kişilik özel cep sinema, mini golf, mini futbol sahası, basketbol ve tenis sahaları gibi çeşitli sosyal tesislerin bulunduğunu belirtti. Peyzaj alanları ile doğal yaşamla ilintili, modern tasarım ile birinci sınıf malzeme ve iyi işçilik kullanılacak projede A+ müşterileri hedeflediklerini belirten Hasan Aras, projenin deprem açısından güvenli bir bölgede olmasına rağmen projenin depreme dayanıklı olarak yapılmasını önemsediklerini ve yönetmeliğe uygun olarak çalıştıklarına vurgu yaptı. Bölgede 15 civarında firmanın projesinin olduğunu belirten Aras, İmaj İnşaat olarak tasarım, yeşil alan kullanımı, sosyal alanlara verilen önem ve kaliteli işçilik gibi özellikleriyle Zekeriyaköy projeleriyle bölgede ilk 3’e girmeyi hedeflediklerini söyledi.

Diğer projeler hakkında
Zekeriyaköy’deki villa projelerinin yanı sıra, geçen sene residence olarak konumlandırılan Levent Life 1 projesinin devamı niteliğinde, Levent Life 2 residence projesinin de bu yıl içinde hayata geçeceğini söyleyen Aras, projeyle ilgili detay çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Levent Life 2 projesinin, bir öncekinde olduğu gibi, hem lokasyonu hem de inşaatın kalitesi yönünden oldukça rağbet görmesini beklediklerini belirten Aras, residence projelerinin farklı lokasyonlarda devam edeceğini söyledi.

İmaj İnşaat hakkında
İmaj İnşaat, 1998 yılında kuruldu. Lüks ve butik projelerle sektörde ön plana çıkan İmaj İnşaat, müşterilerine ayrıcalık sağlamaya odaklanmıştır. Hayata geçirdiği projelerde özellikle insana ve doğaya saygılı olmayı kendisine ilke edindi. İmaj İnşaat tarafından üretilen yaşam alanları ve konutlar, sağlam ve güvenilir olmalarının yanı sıra, ileri ve yenilikçi teknolojilerle donatılıyor. İmaj İnşaat, yüksek kalite standartlarında yarattığı konforu tüketiciyle buluşturuyor.

Bu haber toplam 6437 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT