Sarıyer Maslak'ta beton mikseri dehşet saçtı: 1 ölü, 5 yaralı

Sarıyer Maslak'ta beton mikseri dehşet saçtı: 1 ölü, 5 yaralı
Maslak Büyükdere Caddesi, Acıbadem Hastanesi önünde yağmur nedeniyle kontrolden çıkan beton mikseri araçları altına alarak sürükledi!

Sarıyer Darüşşafaka Mahallesi ışıklarında kontrolden çıkan beton mikseri, 6 aracı ezdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza Maslak Büyükdere Caddesi Sarıyer istikametinde meydana geldi. Yağışlı havanın da etkisiyle kontrolden çıkan beton mikseri trafik ışıklarında bekleyen otomobillere, ardından da karşı şeritteki araçlara çarptı. Bir ağacı da deviren beton mikseri, güçlükle durdu. 

Kaza sonrası olay yeri adeta savaş alanına döndü. Çok sayıda vatandaş yaralanırken, olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sarıyer'de trafik durdu

Savaş alanına dönen kaza yerine çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Beton mikserinin 6 aracı biçtiği kaza nedeniyle Büyükdere Caddesi trafiğe kapatıldı. Daha sonra trafik akışı kontrollü şekilde tek şeritten sağlandı. Olayda, Adnan Yörükoğlu'nun hayatını kaybettiği, Hasan Mutlu, Aytekin Öcal, Muhammet Akın, Canan Köksal, Yasin Biçer, Mert Uçan ve ismi belirlenemeyen bir şahsın yaralandığı öğrenildi.

Yaralılar çevrede bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanırken itfaiye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. 

Yapılan ilk incelemede 1 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin ise yaralandığı belirlendi. Ekipler, araçları yoldan kaldırmak için çalışma başlattı.

Sarıyer Derbent Maslak Beton Mikseri KazasıSarıyer Derbent Maslak Beton Mikseri KazasıSarıyer Derbent Maslak Beton Mikseri KazasıSarıyer Derbent Maslak Beton Mikseri Kazası

Sarıyer Maslak'ta yaşanan kazadan ilk görüntüler

Görgü tanıkları anlattı: Beton mikseri uçarak üzerime geldi!

Adnan Yörükoğlu beton mikserini durduran minibüste hayatını kaybetti

Maslak'taki kazada ezilen Bentley Sarıyer'in eski başkanının çıktı

Bu haber toplam 45901 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT