Tarabya Oteli'nde yangın paniği!

Tarabya Oteli'nde yangın paniği!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da bulunduğu yemek sırasında salonu bir anda kaplayan duman panik yarattı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ABD Enerji Bakanı Ernest Moniz, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Namık Tan, ABD'nin Ankara Büyükelcisi Jhon Bass gibi isimlerin bulunduğu yemek sırasında salonu biranda bir duman ve yanık kokusu kapladı. Bunun üzerine yemeğe katılanlar "uyarı" üzerine salonu terk etti. Uzun çabalar sonucu dumanın otelin havalandırma sisteminden kaynaklandığı anlaşıldı
 
Tarabya'daki Grand Tarabya Oteli'nde gerçekleştirilen 6. Atlantik Konseyi Enerji ve Ekonomi Zirvesi'nde öğle yemeği yarım kaldı. Zirveye katılanlar için otelin Balo salonunda verilen öğle yemeği, biranda yayılan duman sebebiyle bitirilemedi.
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ABD Enerji Bakanı Ernest Moniz, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Namık Tan, ABD'nin Ankara Büyükelcisi Jhon Bass gibi isimlerin bulunduğu yemekte sıra tatlılara gelmişti ki, salonu biranda bir duman ve yanık kokusu kapladı. Bunun üzerine yemeğe katılanlar görevlilerin uyarısı üzerine salonu terk etti. Paniğin yaşanmadığı olayda görevliler dumanın kaynağını bulmaya çalıştı. Salondaki kablolar tek tek kontrol edildi. Uzun çabalar sonucu dumanın otelin havalandırma sisteminden kaynaklandığı anlaşıldı.
 
Bir sonraki toplantı için yemekten çıkan katılımcılar otelin lobisinde bekledi.

Bu haber toplam 4744 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT