Tarabya Oteli'nde kan döküldü!

Tarabya Oteli'nde kan döküldü!
Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdik, Tarabya Oteli'nde 17 yaşındaki bir genci “Sok o tespihi bir yerine” diyerek bacağından vurdu.
Bir cinayet davasından tutuklu olduğu cezaevinden 4 ay önce tahliye edildikten sadece 12 saat sonra bir gece kulübünde güvenlik görevlisini yaralayan, Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdik dün de Tarabya Oteli'nde 17 yaşındaki bir genci “Sok o tespihi bir yerine” diyerek bacağından vurdu.
 
Dündar  Kılıç’ın torunu, Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, Tarabya Oteli'nin lobisinde karşılaştığı 17 yaşındaki genci, “O tespihi bir yerine sokacaksın” şeklinde laf attıktan sonra tabancayla bacaklarından vurarak yaraladı. Saldırının ardından kaçan Özbizerdik, geçtiğimiz kasım ayında cezaevinden tahliye edildikten sadece 12 saat sonra bir eğlence mekânında bodygard Hakan Gülez’i bacağından vurarak, yaralamıştı.
 
30 yaşındaki Onur Özbizerdik dün gece yarısı otomobiliyle Sarıyer’deki bir otele geldi. Özbizerdik lobideki barda otururken otelde bir nişan daveti için bulunan 17 yaşındaki A.O.Ö. de aynı yere geldi. Onur Özbizerdik, elinde cep telefonu ve tespih bulunan A.O.Ö.’ye “O tespihi bir yerine sokacaksın” şeklinde laf attı. Ardından da bar bölümünden ayrıldı. A.O.Ö., Özbizerdik’i asansör kapısına kadar takip etti. Ancak burada Özbizerdik, Ö.’yü bacağından vurarak yaraladı. Onur Özbizerdik, otomobiliyle kaçtı. Yaralı genç ise ambulansla Maslak’taki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Olaydan sonra otele çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis otelin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, kaçan Özbizerdik’i arıyor. Otelin avukatı Nezahet Buğrahan yaptığı açıklamada polis ekiplerinin gerekli incelemeyi yaptığını, güvenlik kameralarından da Özbizerdik’in silahla içeriye nasıl girdiğinin tespit edileceğini söyledi.
 
Cezaevinden çıktıktan 12 saat sonra adam vurmuştu
Şişli’deki Polat Rezidans’ta işadamı Fatih Edremit’in öldürülmesiyle ilgili davada savcının ‘müebbet hapis’ cezasına çarptırılmasını istediği Onur Özbizerdik, yargılamayı yapan mahkeme tarafından 5 Kasım 2014 günü tahliye edilmişti. Özbizerdik, cezaevinden çıktıktan yaklaşık 12 saat sonra ise gittiği bir eğlence kulübünde bodygard Hakan Gülez’i bacağından vurarak yaralamıştı. Özbizerdik, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Bu haber toplam 9675 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum