Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti

Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Volkan Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarette başkanlar yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP kurultayı sonrasında CHP Sarıyer İlçe Başkanı Volkan Yıldız ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay ve Nadir Günday, Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve eski Başkan Yardımcısı Adnan Ayber de hazır bulundu.

“Topluma verdiğimiz güveni devam ettirmek zorundayız”

Salonda bulunanlara yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vererek önümüzdeki yerel seçimlerde gerek Sarıyer’de gerekse İBB’ de CHP’nin çok daha güçlü çıkması gerektiğini belirten Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; “CHP’nin yerel yönetim anlayışını Türkiye’de en iyi uygulayan belediyeyiz. 15 yılda Sarıyer’e çok iyi hizmetler verdik ve bir güven oluşturduk. Bu güveni kaybetmeden çalışmamız gerekiyor. Emeklerin heba olmaması lazım. Kazanımlarımızı topluma iyi anlatarak kaybetmememiz lazım. Diğer ilçeleri de kazanarak ve büyükşehirde meclis çoğunlunu kazanmak için herkese çok önemli bir görev düşüyor” dedi.

“İBB’nin Sarıyer’e kazanımlarını en iyi anlatan belediyeyiz”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıyer’e kazanımlarını en iyi anlatan belediye olduklarını vurgulayan Başkan Genç; “Sarıyer İBB ile tanıştı” sloganıyla alanda sürekli anlatıyorum. Büyükşehir'in Sarıyer’e çok önemli ve ciddi kazanımları var. Atatürk Kent Ormanı, Büyükdere Fidanlığı ve daha birçok çalışma var bunlar çok önemli. Bunları örgüt olarak herkese en iyi şekilde anlatıp kazandığımız mevzileri daha da büyütmek zorundayız” dedi.

İlçe Başkanı Volkan Yıldız: “Sarıyer’de 2009’da başlayan bir hikâye var”

Ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür eden İlçe Başkanı Volkan Yıldız; “Sarıyer’de 2009’da başlayan bir hikâye var. 8 bin 500 ile başlayan oy farkı, 2014’te ve 2019’da daha da arttırılarak yakalanmış olan bir başarı var. Yine kazandığımız Büyükşehir Belediyesi başarısı var. Burada üstümüze düşen tarihi sorumluluk, oyumuzu daha da yükselterek ve meclis üye sayımızı da arttırarak bu çıtayı daha da yukarıya taşımak. Sarıyer sınırlarında partimizin bayrağının dalgalanması bizim gurur kaynağımız. Burada herkesin büyük emekleri var. Belediye Başkanımız Şükrü Genç’in de her defasında oyunu arttırarak her seçimden başarıyla çıkması da araştırılması gereken bir durum. Birlik ve beraberlik içerisinde adayımız belirlendikten sonra Sarıyer’de 4. dönemimizi, İstanbul’da da 2. dönemimizi daha güçlü bir şekilde devam ettireceğiz” dedi.

chp-sariyer-ilce-ziyaret2.jpg

chp-sariyer-ilce-ziyaret3.jpg

chp-sariyer-ilce-ziyaret4.jpg

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 1366 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT