Sitelerin sorunları masaya yatırıldı

Sitelerin sorunları masaya yatırıldı
Zekeriyaköy'de bulunan 13 site yönetimi, ortak sorunlarının çözümü için köyde bulunan belediyenin şantiye binasında toplantı yaptı.
CHP’li Veli Yıldırım’ın organize ettiği toplantıya Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Meclis Üyesi M. Oktay Aksu ile ilgili birimler ulaşım, fen işleri ve veteriner müdürleri de katıldılar.
 
Siteler adına söz alan Veli Yıldırım yaptığı açılış konuşmasında yaklaşık 30 bin kişinin yaşadığı mahalde ciddi anlamda kanalizasyon, arıtma ve ulaşım sorunları olduğunu, sokak hayvanlarının da bu sorunların içinde yer aldığını, çözüm için nelerin yapılabileceğini görüşmek üzere bu toplantının düzenlendiğini söyledi. Sitelerin ortak sorunlarının çözümü için Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek gerekli açıklamaları yaparak önerilerde bulundu.
 
Yaklaşık iki saat süren görüşmeler sonucunda bu toplantıların belli zaman dilimleri içinde periyodik olarak tekrarlanması uygun görüldü.  Site yöneticileri olarak bu ortak sorunların Sarıyer ve Büyükşehir Belediyeleri nezdinde yapılacak meclis toplantılarına götürülerek bu platformlarda çözüm aranması kararına varıldı.

Bu haber toplam 5285 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT