Sarıyer'den 'evet' oyu istedi

Sarıyer'den 'evet' oyu istedi
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte Sarıyer esnafını ziyaret ederek, 16 Nisan’da vatandaşlardan ‘evet’ oyu istedi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumunda ‘Evet’ kampanyası için tempoyu arttırdı. Her gün bir mahallede yoğun çalışma yapan AK Parti’nin bu seferki adresi ise Sarıyer Merkez oldu. İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte esnafı tek tek ziyaret ederek, ‘evet’ için destek istedi.

fatih-demir-ic1.jpg

Parti seçimi değil ülke meselesi

Sarıyer esnafıyla sohbet eden Mustafa Demir, “Biliyorsunuz, bir parti seçimi değil bu ülke meselesi.”diyerek referandumda Türkiye’nin geleceği için oy kullanılacağını siyasi tercihlerin önemli olmadığını bunu göz önünde bulundurarak sandığa gitmelerini istedi.

fatih-demir-ic3.jpg

Vatandaşların sorularını yanıtladı

Sarıyer‘de esnaf ziyareti sırasında sokakta karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet edip destek isteyen Fatih Belediye Başkanı Demir ve AK Parti İlçe Başkanı Bayraktar, zaman zaman esnaf ve çevreden geçen vatandaşların soruları üzerine değişiklik öngörülen maddeler üzerine açıklamalarda bulundu.

fatih-demir-ic2.jpg

Bu haber toplam 4645 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT