Sarıyer'de denize giren genç boğuldu

Sarıyer'de denize giren genç boğuldu
Sarıyer'de Huber Köşkü önünde denize giren 23 yaşındaki Uğurcan Kaçar dalgaların arasında kayboldu. Yapılan aramada gencin cesedine ulaşıldı.

Tarabya sahilinin Huber Köşkü yakınında serinlemek için iki arkadaşıyla denize giren Uğurcan Kaçar (23) suda çırpınmaya başladı. Kaçar, denize girerek kendisini kurtarmaya çalışan arkadaşlarının çabalarının yetersiz kalması üzerine, bir süre sonra suda kayboldu. 

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Kıyı Emniyeti, Deniz Polisi, Jandarma Su Altı Arama Kurtarma ve Sahil Güvenlik ekipleri, Kaçar'ın bulunması için çalışma yaptı. 

Ekiplerin yaklaşık iki saat süren araması sonucu, Kaçar'ın cesedi Jandarma Su Altı Arama Kurtarma ekibi dalgıçlarınca bulundu. 

Kıyıya çıkarılan ceset, ambulansla İstinye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 

Olayı haber alarak sahile gelen Kaçar'ın ailesi ve yakınları, arama çalışmaları sırasında sinir krizleri geçirdi. Fenalaşan aile üyelerini, yakınları sakinleştirmeye çalıştı. 

Olay sırasında sahilde bulunan Ramazan Açıkbaş, arkadaşlarıyla sahilde güneşlendiği belirterek, "Bizden yarım saat sonra 3 kişi geldi. Bir tanesinin bacağında bir rahatsızlık vardı. Sorduğumda 'bacağımda damar tıkanıklığı var. Bazen kramp giriyor' dedi. 'Denize girme o zaman' dedim. Arkadaşları cesaretlendirince suya atladı. Atladıktan sonra göğsünü suya vurdu, su yuttu. Arkadaşlarına el salladı, arkadaşları hemen arkasından atladılar. Ben de kıyıdaki korkulukların zincirini uzattım ama yetişemedi. Panik halinde olduğu için yanındaki arkadaşları da kurtaramadı" diye konuştu.

Bu haber toplam 10320 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum