Pamir'in babası konuştu!

Pamir'in babası konuştu!
Pamir'in Babası Serdar Dikdik: 'Oğlum Ormanda Değil, Tahminim Buralarda Bir Yerde'

Sarıyer Zekeriyaköy’deki evinden dün sabah saatlerinde çıkan ve kendisinden 24 saattir haber alınamayan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik için Jandarma, itfaiye, çevik kuvvet ve AKUT ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden dün Sabah saatlerinde çıkan ve kendisinden 24 saattir haber alınamayan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik için Jandarma, itfaiye, çevik kuvvet ve AKUT ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Kaybolan çocuğun babası Serdar Dikdik, "Ormanın içine çok ağırlık veriyoruz ama bence Pamir buralarda bir yerde" dedi.
 
Bu Sabah saatlerinde başlayan arama-tarama faaliyetlerine katılan ekiplerle görüşen ve oğlunun ormanlık alanda olmayacağını savunan acılı baba, "Ormanın içine çok ağırlık veriyoruz. Ormanda kayar. Bence orman kenarları olabilir ama içinde çıkmaz. Giydiği tulum patik gibi, ayağı kayar. Bence burada bir yere girdi. Gece uyur, hava karardığında saat 7'de uyur. Gündüz ayaklandı. Kesin buralarda dolaşacak bu çocuk" dedi.
 
 

"AĞLAMASINI BİLMEZ"

 
Zekeriyaköylüler seslenen Serdar Dikdik, Pamir'in bir evin içine girip uyuyup kalmış olabileceğini ifade ederek, "Büyük ihtimal bir evin içine girdi, bahçeye girdi. Evi kapalı olanlar varsa gelin evinizi açın ve içeri seslenin. Hareketli çocuk, sese gelir. Emlakçılar villanın kapısı açık olur, evinize bakın. Herkes mahallesine baksın. Bu çocuk bu mahallede bir yerde çıkacak. Buralarda bir yerde" şeklinde konuştu.
 
Dünden beri haber alınmayan minik Pamir'in çok fazla ağlama alışkanlığının olmadığına dikkat çeken baba Serdar Dikdik, "Ben onun ağlayacağını zannetmiyorum. Ağlaması yok. Ağlamayı bilmez. Ben işimi bıraktım ona bakmak için. Ağlayacağı zaman biz ona alkış yapar, 'oley' derdik susardı" ifadelerini kullandı. Bölgedeki güvenlik kameralarını da incelediklerini anlatan Dikdik, "Kameralara baktık birlikte. Güvenlik kamerası çok aşağıda. Zekeriyaköy'ün içinde olduğu için çok kafe var. Kırmızı tulumlu çocuğu herkes görür orada. Zannetmiyorum orada olacağını. O buralarda bir yerde" dedi.
 
Zekeriyaköy'deki evinden dün Sabah saatlerinde çıkan ve kendisinden bu saate kadar haber alınamayan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik için Jandarma, itfaiye, çevik kuvvet timleri ve AKUT ekiplerinin arama tarama faaliyetleri aralıksız devam ediyor.
 
bulundumans.jpg

Bu haber toplam 11067 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT