Mehmet Deniz'den sağduyu çağrısı: İBB'de, Sarıyer'de bizim

Mehmet Deniz'den sağduyu çağrısı: İBB'de, Sarıyer'de bizim
CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz’den “Tartışmaları noktalayalım” açıklaması.

Yoğun kar yağışının ardından yapılan çalışmaların sosyal medya üzerinden siyasi alana çekilmesiyle ilgi CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz açıklama yaptı. Açıklamasında “İBB de bizim Sarıyer’de bizim” diyen Deniz sosyal medya tartışmalarının bitirtmesini istedi.

“ Kar yağışının tadını çıkartalım “ diyen CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in açıklaması:

Sevgili Sarıyerliler;
Kar yağışı Ülkemizin her noktasını ege bölgesini bile ulaşım açısından olumsuz bir şekilde etkilemiştir. Bir arkadaşım Kütahya’dan İstanbul'a 25 saatte gelebildi. Bursa Balıkesir İstanbul yolları kapalı, bu normal bir durum son yılların en kuvvetli kişinin yaşıyoruz. Bu mevsimin güzel yanları var, çocuklar sokaklarda cıvıl cıvıl karda oynuyor, bu işten büyük zevk alıyorlar.

Sosyal medya maksadını aşmış durumda

Ancak 2 gündür Sarıyer’de sosyal medyada yazılanlar, kar çalışmalarını ile ilgili yorumlar şu yaptı, bu yaptı, Büyükşehir, ilçe belediyesi karşılaştırmaları maksadını aşmış durumda.

İstanbul gerek coğrafya gerekse nüfus olarak Dünyada ki birçok ülkeden büyük, normal şartlarda bile bir köşesinden bir başka köşesine 2-3 saatte gidilebiliyor. Dolayısıyla bu devasa şehre hizmet etmek kolay değil.

İBB önceliği başka alanlara kaydırmış olabilir

İBB önceliğini daha önemli gördüğü alanlara kaydırmış olabilir. Sarıyer ilçe belediyesi burada ki eksikliği gidermeye çalışıp bir dayanışma örneği göstererek 250 kişilik bir ekibi ile var gücünü kullanarak mücadele etmektedirler. Kaldı ki, Sarıyer de gerek coğrafya gerekse yüz ölçüm olarak diğer ilçelere göre çok dağınık bir alana sahiptir. Bir Beşiktaş’ta bir Kağıthane de bir uçtan bir başka uçtaki mahalleye 15-20 dakikada gidebildiğiz gibi, Sarıyer’in Rumelihisarı Mahallesi’nden, Kısırkaya Mahallesi’ne 1 saat 15 dakikada gidebiliyorsunuz.

Facebook yazışmalarını noktalayalım

Bütün bunları göz önünde bulundurarak, zaten çok zor ve kötü bir dönemden geçiyoruz, sıkıntılı üzücü olayları her gün yaşıyoruz. Onun için bu işi facebook’tan yazışmaları arkadaşlardan rica ediyorum burada noktalayalım. Çalışan arkadaşların şevkini kırmayalım onların motivasyonunu artıralım. İBB de bizim Sarıyer’de bizim. Her kim ne çalışma yapmışsa teşekkür edelim. Eksikler varsa onları tamamlayalım.

Kar yağışının tadını çıkartalım

Vatandaşlarımızdan hafta sonu olması avantaj oluşturdu. Biraz sabırla bu işin tadını çıkarsınlar, kar aynı zamanda girip salgınını önleyip, mikropları giderici bir özelliğine, doğayı güzelleştirme özelliği de var, durumun tadını çıkaralım.

Saygılarımla,
Mehmet DENİZ
İlçe Başkanı

Bu haber toplam 3955 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT