Maslak Kebapçısı meclisi karıştırdı

Maslak Kebapçısı meclisi karıştırdı
Sarıyer Belediye Meclisi’nin Nisan ayının ilk toplantısına Maslak’taki Üçyol Camisi’nin altındaki kebapçı damga vurdu.

Maslak Üçyol Camisi’nin küçük olması nedeniyle Cuma Namazı sırasında cemaatin sığmadığını söyleyen AK Parti Meclis Üyesi Adem Özel, namazdan bir saat önce cami önündeki yolun kapatılmasını istedi.

AK Partili Özel’e cevap veren CHP Grup Başkan Vekili Gökan Zeybek, “Bu camide yer sıkıntısı yaşanıyorsa öncelikle camilerin altlarındaki işyerlerinin neden kiraya verildiğini, kaç yıllığına kiralandığını da sormak gerekir.. Maslak Üçyol Camisi’nin altındaki dükkân da bir kebapçıya kiralanmış. Sarıyer Müftülüğü üzerinden siz bu soruları sorabilirsiniz” dedi.

Zeybek’in sözleri üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Çelik, "Burada icra olan sizsiniz. Biz cemaatin kolaylığı için yolun sadece bir saat zabıtamız tarafından kapatılmasını istedik, konuyu başka yere çekmeye gerek yok” dedi. CHP grubundan yükselen seslerden sonra sinirlenen AK Partili Çelik, CHP grubuna, “Orası kaçaksa iktidar sizsiniz yıkın o zaman. Alın kebapçıyı başınıza çalın” diye bağırınca CHP’li Gökan Zeybek, “Sen al başına çal” dedi.

Tartışma toplantıyı yöneten Başkan Şükrü Genç’in uyarıları sonucu daha fazla alevlenmeden son buldu.

Bu haber toplam 32394 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum