FLAŞ! Zekeriyaköy’de feci kaza!

FLAŞ! Zekeriyaköy’de feci kaza!
Zekeriyaköy’de freni patlayan kamyonet devrildi. Feci kazada biri ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Zekeriyaköy'de meydana gelen trafik kazasinda 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre kaza şu şekilde meydana geldi; 34 YL 1301 plakalı yük ve eşya taşıyan kamyonet, ağır taşıtlar için “Girilmez” tabelası olan ve bariyerlerle de girişi daraltılan Zekeriyakoy varyantından inerken freni patladı. Sürücüsü tarafından durdurulamayan kamyonet orta refüje çarparak devrildi. Olayda araçta bulunan dört kişi yaralandı. Jandarma ekipleri ve belediye zabıtaları, itfaiye ekipleri ile birlikte yaralıları devrilen araçtan çıkarttı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
kazaic1-001.jpg
 

Genç; Bu bir cehalet kazasıdırkazaic2.jpg

Kazayı öğrenir öğrenmez olay yerine gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de yaralılarla yakından ilgilendi. Olay yerinde açıklama yapan Genç, "Bu yol binek araçlar dışında büyük araçlara yasak. Giriş büyük araçların geçmemesi için bariyerlerle kapatıldı ve daraltıldı. Tabelalar var büyük araç giremeyeceğine dair. Bu bir cehalet kazasıdır” dedi.
 
Geçtiğimiz yıl aynı noktada düğüne giden bir minibüs kazasında da 5 kişi hayatını kaybetmiş çok sayıda kişi de yaralanmıştı.

 

Bu haber toplam 9591 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum