Erol Aydın: 'Sarıyer’i ortak akılla yöneteceğiz'

Erol Aydın: 'Sarıyer’i ortak akılla yöneteceğiz'
CHP’den Sarıyer Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Erol Aydın düzenlediği proje tanıtım toplantısında; “Sarıyer’i ortak akılla hep birlikte yöneteceğiz. Bu inançla bu güzel yola çıkıyoruz” dedi.

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Erol Aydın, geniş katılımlı proje tanıtım toplantısı düzenledi. Bahçeköy yolundaki Koru Park’ta düzenlenen toplantıya çok sayıda kişi katıldı.

Sarıyer’in sorunlarını nasıl çözeceğini ayrıntılı bir şekilde anlatan Erol Aydın, ilçenin gelişmesi için yapacağı projeleri bir sinevizyonla anlattı. Toplantıya katılan kalabalığa kendisini tanıtan Aydın, “Sevdalısı olduğum Sarıyer’i modern dünyanın yaşanabilir kentlerinden biri yapabilmek için bir yola çıkıyoruz. Bu bayrağı güzel bir yerde alıp, kazanımlarımızı koruyarak çıtayı daha yükseğe koymak istiyorum. Sarıyer’i ortak akılla yöneteceğiz. Bu inançla bu güzel yola çıkıyoruz” dedi.

2erol-aydin-sariyer.jpeg

Doğal afet yönetimi, mülkiyet sorunu, eğitim, sağlık, ulaşım, kalkınma, yaşam, spor, kültür ve turizm, kadınlara yönelik birçok proje açıklayan Aydın, “Alanlarında uzman ekibimizle Sarıyer’e uygun akılcı bir yönetim anlayışımız olacak. Mahallelerden aldığımız önerilerle herkesi bu işin içine katarak, hep beraber Sarıyer’i yöneteceğiz” dedi.

erol-aydin-sariyer-5.jpg

1111erol-aydin-sariyer.jpg

Bu haber toplam 5213 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
7 Yorum