CHP’de İl Başkanı Özgür Çelik oldu

CHP’de İl Başkanı Özgür Çelik oldu
CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimini Özgür Çelik kazandı. Çelik’in listesinde Sarıyer’den 9 kurultay delegesi olmak üzere toplamda 11 kişi yer aldı.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP İstanbul 38. Olağan İl Kongresi tamamlandı. Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik ve eski İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat arasında başlayan başkanlık yarışını 342 oyla kazanan Özgür Çelik, CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı oldu.

600'den fazla il delegesinin oy kullandığı seçimde Cemal Canpolat ise 310 oy aldı. Özgür Çelik'in CHP İstanbul İl Başkanlığına seçildiği kongrede, yönetim ve disiplin kurullarının asil ve yedek üyeleri ile kurultay delegeleri de belirlendi. Çelik’in listesinden Sarıyer’den de toplamda 11 isim yer aldı.

İl yönetim listesinde Metin Tam yer alırkan; kurultay delegesi olarak Volkan Yıldız, Demiray Aydın, Ersin Özer, Ali Sönmez, Berk Günel, İsmail Emre Telci, Reşat Gavaz, Can Nur Gedik ile Adem Ali Kargidanoğlu; Disiplin Kurulu üyesi olarak Nüvit Demircan listelerde yer aldı. Gürkan Kadık da yedek il yönetim listesinde yer aldı.

Bu haber toplam 1998 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT