CHP Sarıyer’in ilk adayı Osman Yıldırım oldu

CHP Sarıyer’in ilk adayı Osman Yıldırım oldu
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı kongresinde adaylığını açıklayan ilk isim Osman Yıldırım oldu.

CHP’de mahallelerde yapılan delege seçimlerinin ardından ilçe başkan adayları da çıkmaya başladı. Ağustos ayında yapılacak olan CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı kongresinde adaylığını açıklayan ilk isim Sarıyer’in eski futbolcularından antrenör Osman Yıldırım oldu.

İlçe başkanlığında adaylığını açıklayan Osman Yıldırım, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Partililere konuşma yapan Yıldırım, bir grup arkadaşının önerisiyle bu göreve talip olduğunu belirterek, “Aileden CHP’liyim. Sporcu olduğum dönemde bile partim için mücadele etmekten asla geri durmadım. Daha önce partimize hizmet eden mücadele veren herkese teşekkür ederim. Aramızda ayrılan yoldaşlarımızı saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Birlikteliğimizi korumak zorundayız  

Kendisini tanıtan Yıldırım, “1965 yılında Sarıyer’in Kocataşta mahallesinde dünyaya geldim. Sarıyer’de hatıra sayılır bir sporculuk geçmişim var. Sarıyer Spor Kulübü’nün başarılı olduğu kadrosunda yer aldım. Sporcu olarak ömrümü adadığım Sarıyer’e şimdi siyasette hizmet etmek için bir yola çıktım. Bu yol özellikle bu günlerde ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik yoludur. Biz Sarıyer’i, İstanbul’u birleşe birleşe kazandık. Bizim ayrışmaya lüksümüz olamaz. Bu birlik ve beraberliğin en büyük mücadelesini vereceğim. Üç dönemdir Sarıyer’deki, bir dönemdir İstanbul’daki iktidarımız, birlikteliğimizin sonucudur. Önümüzdeki yerel seçimlerde bu birliktelikle buralarda iktidarımızı korumak zorundayız. Partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri, partimizin altı oku doğrultusunda ilçe başkanlığımızı daha ileriye taşımak için önümüzdeki kongrede CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu ilan ediyorum.

Mevcut İlçe Başkanı Ahmet Düveloğlu da adaylığını açıklayan Osman Yıldırım’ı tebrik ederek başarılar diledi.

 

Bu haber toplam 2792 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT