CHP Sarıyer’in İlçe Başkan Adayları

CHP Sarıyer’in İlçe Başkan Adayları
CHP Sarıyer’de ilçe başkanlığı için çalışma yapanların sayısı arttı.

Mevcut ilçe başkanı Ahmet Güveloğlu’nun dışında; Gürkan Kadık, Volkan Yıldız ve Osman Yıldırım da çalışma yapıyor.

CHP Sarıyer İlçe Kongresi için mahalle delege seçimleri bitti. CHP Genel Merkezi’nin belirlediği takvime göre Ağustos ayı içerisinde ilçe kongreleri yapılacak. CHP Sarıyer’de kongre heyecanı devam ederken, ilçe başkanlıkları için kulisler hareketlendi.

Mevcut İlçe Başkanı Ahmet Güveloğlu ve adaylığını açıklayan Osman Yıldırım’ın dışında adaylık çalışması yapan iki isim daha ön plana çıkıyor.

Adaylık çalışması yapanlardan bir isim daha önce CHP Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Gürkan Kadık. Aynı zamanda medya bilişim sektörünün başarılı isimlerinden biri olan Gürkan Kadık, Türkiye’nin çok önemli firmalarından sahibinden.com ve Turkcell'de yönetici olarak görev yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Aileden partili olan Kadık, CHP Sarıyer örgütünde tanınan bir isim olarak dikkat çekiyor.

Yine ilçe başkanlığı için adaylık çalışması yapan diğer bir isim ise CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Gökan Zeybek’in danışmanı Volkan Yıldız. Sarıyer siyasetinin yetenekli gençlerinden biri olarak bilinen Yıldız, daha önce de gençlik kolları başkanlığı için de aday olmuştu. Volkan Yıldız da CHP Sarıyer ilçe örgütünde tanınan bir isim olarak öne çıkıyor.

CHP Sarıyer’de kulisleri ve çıkacak adayları aktarmaya devam edeceğiz…

Bu haber toplam 5506 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum