CHP Sarıyer’de Volkan Yıldız başkan seçildi

CHP Sarıyer’de Volkan Yıldız başkan seçildi
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresi’nde Volkan Yıldız başkan olarak seçildi.

3 Eylül’de Ayağazağa’daki Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen CHP Sarıyer İlçe Kongresi büyük bir coşkuya sahne oldu. CHP’nin sevilen iki genç ismi Volkan Yıldız ile İsmail Keleş ilçe başkan adayı olarak yarıştı. Kongreye, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Ali Şeker, PM üyesi Müslüm Sarı ve çok sayıdaki partili katıldı. Delegeler destekledikleri adaylara yönelik attıkları sloganlarla salonda büyük bir coşku oluşturdu. İki adayın birbirlerine karşı nezaketli davranışları ise partililer arasında takdirle karşılandı.

kongre1.jpeg

Partililerden Şükrü Genç’e yoğun ilgi vardı 

Özellikle Sarıyer’i AK Parti’den alıp CHP’nin kalesi haline getiren Belediye Başkanı Şükrü Genç’e partililer yoğun ilgi gösterdi. Başkan Genç, yaptığı sunumda partililere Sarıyer’e kazandırdığı önemli hizmetleri bir kez daha anlattı. Başkan Genç’in sunumu büyük ilgiyle izlendi. Ve sık sık alkışlandı. Kongrede yarışan iki adaya da başarılar dileyen Başkan Şükrü Genç, ‘Birlikte tartıştık, birlikte planladık birlikte yönettik. Her işimizde yoğun emek ve alınteri var.  Her birinin hikâyesi olan projelere imza attık. En büyük projemiz sevgi ve hoşgörüyü egemen kılmayı hiç değiştirmedik’ dedi.

Adayların konuşmaları salonu coşturdu 

Başkan Genç’in konuşmasının ardından adaylar kürsüye çıkarak delegelere seslendi. İki adayın da birlik ve beraberlik mesajları solanda sık sık alkış aldı. 

Konuşmaların sonunda yapılan oylamada Volkan Yıldız 210 delegenin oyunu alarak Sarıyer’in yeni ilçe başkanı seçildi. İsmail Keleş ise 165 oy aldı. Oylama sonucunda iki aday birbirlerine sarılarak partililere birlik ve beraberlik mesajı verdi. İlçe başkanı seçilen Volkan Yıldız tüm delegelere seslenerek, “İsmail Keleş de bizim, Volkan Yıldız da. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” ifadelerini kullandı. 

Belediye Başkanı Şükrü Genç de ilçe başkanı seçilen Volkan Yıldız’ı tebrik etti.

kongr3.jpeg

VOLKAN YILDIZ’IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

UYGAR BAYRAKTAR
DİLEK BOZKAYA
SİNEM ÇABUK
ZANA GÜMÜŞ
GÖKHAN KALKAN
AHMET KARAKAŞ
SEZEN KARAVUZ
ERSİN KAYA
MUSTAFA KAYA
MEHMET KUBAT
EMİNE NEBİOĞLU
DEMİR ÖZCAN
DERYA ÖZYURT
KARDELEN TUNHAN
TURAN YASA
AYLA OSMANOĞLU YİĞİT

İL DELEGELERİ

BÜLENT DEMİRAY AYDIN
SERAP AYDOĞDU
AYŞE DEMİR
NÜVİT DEMİRCAN
GÖKHAN ERTAN
CAN NUR GEDİK
BERK GÜNEL
GÜRKAN KADIK
ZEKERİYA KARA
REŞAT KAVAZ
SADETTİN ÖZEL
ERSİN ÖZER
EZGİ PEKŞEN
ALİ SÖNMEZ
ERDAL SUNAR
NURHAYAT ŞEN
METİN TAN
PELİN SU YÜCE

Bu haber toplam 4463 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT