CHP İl Başkanı Cemal Canpolat Ayazağa’da iddialı konuştu

CHP İl Başkanı Cemal Canpolat Ayazağa’da iddialı konuştu
CHP Ayazağa Seçim Koordinasyon Merkezi partililerin yoğun katılımı ile açıldı.

 

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Ayazağa’daki seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, “Bugün seçim olsa AKP’nin elindeki 6 ilçeyi daha alıyoruz” dedi.  

CHP’lilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışa; CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Gülay Yelekçi Arslan, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Meclis Üyeleri, Milletvekili Adayı Dr. Cengiz Alp, CHP Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl yönetim kurulu üyeleri, ve çok sayıda partili katıldı.

chp-ayazaga.jpg

DENİZ; “YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”

Programın açılışını yapan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, çarpıcı mesajlar verdi. Seçimlere uzun bir süre olmasına rağmen Ayazağa’da seçim koordinasyon merkezi açmalarına değinerek, “Bana arkadaşlarımız, İl Başkanımızdan, Genel Başkanımızdan bir duyum mu aldın. Bir talimat  mı aldın?  Diye soruyorlar. Biz 2014’te de seçime bir yıl kala Ayazağa’da seçim startı vermiştik. Ayazağa’ya önem verdiğimiz için açmıştık. O gün açtığımız seçim koordinasyon merkezini belediyemize devrettik. Bugün SAGEM eğitim merkezi olarak hizmet veriyor. Biz seçimlere 45 gün kala çalışan bir örgüt değiliz. İster iki yıl olsun ister 3 yıl ister 5 yıl yarın seçim olacakmış gibi her zaman hazırız.”diye konuştu.

“SARIYER’DE SEÇİM PROBLEMİMİZ YOK”

Sarıyer’de seçim kazanmak gibi bir problemlerinin olmadığını söyleyen Mehmet Deniz şöyle devam etti: “Belediye seçimlerini 9 bin farkla kazandık. Sonra Şükrü Başkanımızın da çalışmalarıyla son seçimde bu farkı 25 bine çıkardık. Bizim Sarıyer’de seçim problemimiz yok. Biz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni almak için çalışıyoruz.”

chp-ayazaga2.jpg

“BUGÜN SEÇİM OLSA 6 İLÇEYİ ALIYORUZ”

Açılışta son olarak CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat konuştu. Konuşmasına başlarken yeni seçim koordinasyon merkezini tebrik ederek sözlerine başlayan Canpolat,: “Belediyesi bizde olmayan ilçelerimizde seçim startını vermiştik. Ancak belediyesi bizde olan ilçeler arasında ilk seçim startını verdiğimiz ilçe Sarıyer oldu. İlçe Başkanımızı tebrik ediyorum. Bugün seçim olsa bizde olmayan 6 ilçenin belediyesini alıyoruz görünüyor. 14 belediyemiz var. 6 belediye ile birlikte İstanbul’u bu rantçılardan, bu haramzadelerden, bu çıkar grubundan kurtaracağız. Sonrada Türkiye’yi bunlardan kurtaracağız.”diye konuştu.

“İSTANBUL’U ALACAĞIZ”

Türkiye’de iktidar olmak için İstanbul’da seçimi kazanmanın önemine vurgu yapan Canpolat; “İstanbul’da 4 tane belediyeleri vardı. 4 belediye ile gelip İstanbul’u aldıkları gün Türkiye’yi aldılar. Biz 14 belediye ile İstanbul’u alacağız. İstanbul’da her yerde böyle. Milliyetçi Hareket Partilisi de görüyor. İstanbul’u MHP’nin alması zor! CHP diyor. HDP’lisi de böyle görüyor. Barışı tek getirecek partinin CHP olduğunu biliyor. AKP’lisi de bunu görüyor. Çünkü 1994’den beri yönetiyorlar. Artık İstanbul’da bir iddiaları kalmadı. Şunu yapacağız, şunu edeceğiz diyecek bir şeyleri kalmadı. 1994’den beri yandaşlarının önünü açtılar. Bunlar rant götürürken, darbecilerin önünü açtılar. Bugüne kadar devlete yerleştirdiler. Sonunda iyice güçlenince, artık hilafeti ben getiririm sana ihtiyaç yok dedi, geldi darbe yaptılar. İki gerici anlayıştan demokrasi çıkmaz. Bunlar 8 sefer eğitim politikasını değiştiler. Her seferinde kandırıldık dediler. FETÖ kandırdı, Rusya kandırdı, Suriye kandırdı, eğitimde kandırıldılar, bu kadar kandırılan bir partiye bu ülke teslim edilemez.”

chp-ayazaga3.jpg

AYAZAĞA’DA CHP’LİLERE YOĞUN İLGİ

Konuşmaların İl Başkanı Cemal Canpolat, Genel Başkan Yarımcısı Yasemin Öney Cankurtaran,  Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve İlçe Başkanı Mehmet Deniz Ayazağa’da vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinlediler. 

Bu haber toplam 4234 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT