Büyükdere’de “HAYIRLI” buluşma

Büyükdere’de “HAYIRLI” buluşma
Anayasa Referandumu’nda kampanya boyunca “Hayır” için çalışma yapan tüm kesimler CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yemek davetinde bir araya geldi.

16 Nisan’da yapılan Anayasa Referandumu’nda kampanya boyunca “Hayır” için çalışma yapan tüm kesimler CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yemek davetinde bir araya geldi. Davette farklı siyasi kesimlerden ve kuruluşlardan yüzlerce kişi bir araya geldi.

chp-yemek.jpg

Büyükdere’deki Rize Vakfı'nda gerçekleştirilen yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İsmail Polat, Saadet Partisi İlçe Başkanı Serdar Kılıç, Vatan Partisi İlçe Başkanı Levent Şahin, HDP Sarıyer Eş Başkanı Köksal Doğan, ÖDP Sarıyer İlçe Başkanı Bekir Ünsal, Meclis Üyeleri, STK Temsilcisi İdris Güven, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, Demokratik İtiraz Hareketi Temsilcisi Serdar Sarı, ÖKAP Projesi Lideri İpek Aral, ADD Başkanı Fahrettin Serdaroğlu, muhtarlar, STK temsilcileri ve yüzlerce kişi katıldı.

mehmet-deniz.jpg

Gecede konuşan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, “Yoğun ve yorucu bir kış mevsimi sonrası, ilkbahar aylarını yaşamaktayız. Hem bu yoğun yorucu dönemin stresini atmak hem de referandumda birlikte çalıştığımız ‘Hayır’ bloğu ile bir araya gelmek istedik” diyerek geceye katılanlara teşekkür etti.

sukru-genc-004.jpg

Mehmet Deniz’in açılış konuşmasının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, STK temsilcileri ve siyasi parti ilçe başkanları da birer konuşma yaptı. Referandum sürecinde yaşananlara değinen ve verilen mücadeleye dikkat çeken konuşmacılar, birlik ve beraberlik üzerine vurgu yaparak, ‘Hayır’ bloğunun referandumdan daha da kuvvetlenerek çıktığını belirtti.

Bu haber toplam 7276 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT