AK Partili Hüseyin Coşkun’a sahada yoğun ilgi

AK Partili Hüseyin Coşkun’a sahada yoğun ilgi
Adaylığının açıklanmasıyla birlikte sahaya inen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun her gün farklı bir mahallede seçmenlerle buluşuyor. Sarıyer’i yakından tanıyan Coşkun’a yoğun ilgi var.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Seçim koordinasyon merkezi tarafından planlanan programlar çerçevesinde her gün farklı bir mahallesinde seçmenle buluşan Coşkun, Sarıyer halkından destek istiyor. Adaylığının açıklanmasıyla birlikte yoğun bir programla saha çalışması yapan Coşkun, halktan yoğun ilgi görüyor.

Kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra esnaf ve ev ziyaretleriyle de vatandaşlarla bir araya gelen Coşkun, Sarıyer’in genel sorunlarının yanı sıra mahallelerdeki problemleri de dinleyerek, seçildiği takdirde yapacağı hizmetlerle ilgili de bilgi veriyor.

Halkla buluşmalarında 15 yıllık belediye meclis üyeliği ve yaptığı çalışmalara da değinen Hüseyin Coşkun, Sarıyer’in sorunlarına hakim olduğunu belirterek, bu yöndeki projelerini de çok yakında açıklayacağını söylüyor.

hc1.jpeg

hc2.jpeg

Bu haber toplam 5552 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT