AK Parti'de moralleri bozan anket!

AK Parti'de moralleri bozan anket!
AK Parti'nin yaptırdığı ankette Ekrem İmamoğlu İBB'yi yeniden kazanırken, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise en başarılı belediye başkanları içerisinde ilk üçte yer aldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı; İstanbul’un tüm ilçeleri ve büyükşehir belediyesi için yatırdığı ankette, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu önümüzdeki yerel seçimleri rahat bir şekilde kazanıyor. En başarılı belediye başkanları içinde ise Sarıyer Belediye Bakanı Şükrü Genç ilk üçte çıktı.

2024 yerel seçimleri için takvim hızlanırken, partiler çalışmalarında tempoyu arttırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden kazanmak için aday belirleyecek olan AK Parti kamuoyu yoklamalarıyla mevcut belediye başkanları ve potansiyel adayları halka soruyor.

AK Parti İl Başkanlığı’na yakın kaynalardan edilen bilgilere göre, neredeyse yapılan tüm anketlerde Ekrem İmamoğlu seçimleri yeniden kazanıyor. İlçe bazlı araştırmalarda ise CHP’li belediyelerin performansı bir hayli yüksek görünüyor. En beğenilen belediye başkanları sıralamasında ise Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yüzde 60’ın üzerinde bir destekle ilk 3’te yer alıyor.

Büyükşehirde üç isim öne çıkıyor

AK Parti’nin yaptırdığı anketlerde büyükşehir adaylığı için Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın isimleri ön planda bulunuyor.

Sarıyer’de Salih Bayraktar’ın ismi çıkıyor

Öte yandan “İlçenizde AK Parti’nin adayı olarak kimi görmek istersiniz?” sorununa da Sarıyer’den 2019 Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın isminin öne çıkması da dikkat çekti.

ekrem-imamoglu-sukru-genc.jpeg

Bu haber toplam 14315 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT