AK Parti’de Hüseyin Coşkun çalışmalarına hız verdi

AK Parti’de Hüseyin Coşkun çalışmalarına hız verdi
AK Parti’de Sarıyer için ismi ön plana çıkan Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Coşkun çalışmalarına hız verdi.

Adayın açıklanmasına az bir süre kala AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Coşkun, parti teşkilatının yanı sıra Sarıyer’deki muhtarları, sivil toplum kuruluşlarını ve kanaat önderlerini ziyaretlerine devam ediyor. Meclis üyeliği döneminde CHP’li Sarıyer Belediyesi’ne yönelik etkili muhalefetiyle de ismi ön plana çıkan Coşkun, ziyaretleri sırasında Sarıyer’deki bölgesel sorunları tek tek anlatarak bu sorunları nasıl çözeceğine yönelik bilgi veriyor.

Muhtar ziyaretlerinde; partisinin kendisini aday göstermesi durumunda Sarıyer halkının desteği ile belediye başkanı seçileceğine inandığını belirten Coşkun, Sarıyer’in tüm sorunlarına hakim olduğunu bu yönde projelerinin hazır olduğunu söyledi.

3 dönem Sarıyer Belediye Meclis Üyeliği, 2 dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve grup başkan vekilliği yapan Hüseyin Coşkun, ilçedeki tüm mahallelerin sorunlarını bilen isim olarak öne çıkıyor. CHP’deki olası aday değişikliği durumunda ise aslen Sivaslı olan Hüseyin Coşkun’un belediye başkanı seçilme şansı bir hayli yüksek görünüyor.

2huseyin-coskun.jpeg

3huseyin-coskun.jpeg

6huseyin-coskun.jpeg

7huseyin-coskun.jpeg

8huseyin-coskun.jpeg

9huseyin-coskun.jpeg

10huseyin-coskun.jpeg

11huseyin-coskun.jpeg

Bu haber toplam 9425 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum