Adem Ayverdi meclis üyeliği için aday adayı oldu

Adem Ayverdi meclis üyeliği için aday adayı oldu
Sarıyer’in ve CHP’nin önemli isimlerinden Mali Müşavir Adem Ayverdi CHP’den Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Adem Ayverdi tam bir Sarıyer aşığı olarak biliniyor.

Sarıyer’in önemli isimlerinden Mali Müşavir Adem Ayverdi, doğup büyüdüğü ilçeye hizmet etmek için, yıllardır emek verdiği partisi CHP’den Sarıyer Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusu yaptı.

Başvurusunun ardından açıklama yapan Ayverdi; “Doğup büyüdüğüm havasından, denizinden, ormanından can aldığım, martısına balığına sevdalı olduğum Sarıyer’ime hizmet etmek için belediye meclis üyeliği için başvurumu yaptım. Tüm dostlarımın bana ve partime desteğini bekliyorum. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

Aslen Tokatlı olan Adem Ayverdi 1976 yılında Sarıyer’de doğdu. Kabataş Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra 6 yıl staj yaparak Serbest Muhasebeci ruhsatını aldı. Ayverdi, muhasebecilik alanındaki eğitimlerini tamamlayıp 2010 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanını elde etti. Mesleğinde başarılı bir grafik çizen Ayverdi birçok büyük firma ve ünlü ismin mali müşavirliğini yürütüyor. Adem Ayverdi tam bir Sarıyer aşığı olarak biliniyor.

Bu haber toplam 3518 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum